Απόβαση δεκάδων Ferrari στην Ελλάδα -Έρχεται η μεγαλύτερη συγκέντρωση ιταλικών μοντέλων

Συγκέντρωση Ferrari Ιωάννινα ρεκόρ 2023

Στα κόκκινα αναμένεται να βαφτεί η ηπειρωτική Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι με την «απόβαση» δεκάδων Ferrari για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ιταλικών μοντέλων στην ελληνική επικράτεια.

Η λέσχη Ferrari «Passione Rossa» Ιταλίας, η σημαντικότερη ίσως λέσχη ιδιοκτητών Ferrari της γειτονικής χώρας συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια από την ίδρυση της.

Την επέτειο αυτή το ιταλικό club αναμένεται να την γιορτάσει επίσημα, όπως της αρμόζει με ένα tour των μελών της, τα οποία φαίνεται να έχουν επιλέξει την Ελλάδα ως προορισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με ηπειρωτικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται έγκυρες πληροφορίες, το club ιδιοκτητών Ferrari αναμένεται να πραγματοποιήσει την επετειακή του «έξοδο» από την Ιταλία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ήπειρος παίζει ως φαβορί για τον τόπο που θα φιλοξενήσει τους εορτασμούς της Ferrari «Passione Rossa». καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τα μέσα της περιοχής το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέλη της λέσχης επισκέφτηκαν περιοχές στην βορειοδυτική Ελλάδα.

Μάλιστα τα μέλη της λέσχης που βρέθηκαν στη χώρα μας φαίνεται να κατέληξαν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, ως την πόλη που θα αποτελέσει βάση και θα φιλοξενήσει τους εορτασμούς τους. Τα Ιωάννινα είχαν επιλεχθεί ξανά από τη λέσχη πριν από πέντε χρόνια, το 2018 κατά την τότε επίσκεψη του club στη χώρα μας.

Η «απόβαση» της ιταλικής λέσχης που θα κοκκινίσει στην κυριολεξία την ηπειρωτική Ελλάδα αναμένεται να γίνει στις αρχές του καλοκαιριού, με τη συμμετοχή περισσότερων από 40 μοντέλων της εταιρείας από το Maranello. Αν γίνει αυτό πραγματικότητα τότε πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Ferrari που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ιταλικό club θα πραγματοποιήσει πριν από αυτό μία ακόμη συνάντηση στην Κέρκυρα, όπου ωστόσο παρούσες θα είναι λογικά λιγότερες Ferrari από ότι στα Γιάννενα.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ