Επτάχρονος βγήκε στον δρόμο οδηγώντας SUV και η κατάληξη ήταν καταστροφική (Video)

KIA Sportage

Στη θέση του οδηγού βρέθηκε ένας επτάχρονος, o ο οποίος διήνυσε μια αρκετά μεγάλη απόσταση πίσω από το τιμόνι ενός SUV πριν συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα βρέθηκαν οδηγοί στο Ohio των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όταν ένα SUV πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα.

Το περίεργο της υπόθεσης βέβαια δεν ήταν μόνον το γεγονός ότι ένα αυτοκίνητο βρέθηκε να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας αλλά ότι στο τιμόνι του βρισκόταν ένας επτάχρονος.

Ο «μπόμπιρας» όχι μόνον κατάφερε να πάρει στα χέρια του το κλειδί του κορεατικού SUV και να βρεθεί στη θέση του οδηγού αλλά και να το θέσει σε λειτουργία, βγαίνοντας στον δρόμο χωρίς να πέσει στην αντίληψη των γονιών του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για καλή και για κακή του τύχη, η πρώτη του εμπειρία από τη θέση του οδηγού καταγράφηκε από την onboard camera του αυτοκινήτου, όπως άλλωστε και η αγωνιώδη προσπάθεια κάποιων να σταματήσουν την πορεία του κορεατικού SUV χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Επί της ουσίας, η σύντομη βόλτα του επτάχρονου οδηγού από το Ohio σταμάτησε πάνω σε διερχόμενο όχημα, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές ή κάποιος τραυματισμός.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό με τον επτάχρονο μάς υπενθυμίζει ότι τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας θα πρέπει να τοποθετούνται σε τέτοιο σημείο ώστε να μην είναι προσβάσιμα σε ανήλικους λάτρεις των δύο ή των τεσσάρων τροχών.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ