Επίσημο: Η Audi σταματά τα μικρά μοντέλα της

Audi A1

Την πληροφορία ότι τα μικρά Audi A1 και Q2 δεν πρόκειται να αντικατασταθούν στο μέλλον επιβεβαίωσε η γερμανική φίρμα, ισχυροποιώντας τη θέση του μικρομεσαίων διαστάσεων A3.

Το ταξίδι της Audi στην ευρύτερη κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης σύντομα θα τελειώσει, καθώς η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε ότι τόσο το A1 όσο και το Q2 δεν πρόκειται να αντικατασταθούν.

Με αυτόν τον τρόπο η Audi δημιουργεί τον απαραίτητο χώρο στη βάση της γκάμας της ώστε να υποδεχθεί νέες ηλεκτροκίνητες προτάσεις με αστικό προσανατολισμό σαφώς φιλικότερο προς το περιβάλλον προφίλ.

Audi Q2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταυτόχρονα οι Γερμανοί ισχυροποιούν και τη θέση του A3, το οποίο αποτελεί ούτως ή άλλως τη δημοφιλέστερη πρόταση στην παλέτα τους.

Έτσι το μικρομεσαίων διαστάσεων Audi, το οποίο ως γνωστόν προσφέρεται σε δύο τύπους αμαξώματος, θα αποτελέσει την πιο προσιτή επιλογή στο portfolio της γερμανικής φίρμας, η οποία μάλιστα δεν πρόκειται να εξαιρεθεί από τη διαδικασία του εξηλεκτρισμού.

Audi RS3

Η Audi έχει ήδη ανακοινώσει ότι από το 2025 και μετά δεν πρόκειται να λανσάρει κάποιο νέο μοντέλο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, εστιάζοντας στα μηδενικών ρύπων οχήματα.

Αν λοιπόν το A3 θελήσει να παραμείνει στη ζωή θα χρειαστεί σύντομα να ανέβει στο τρένο του εξηλεκτρισμού, αναλαμβάνοντας έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από τον σημερινό.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ