Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Renault Captur

Renault Captur

Η Renault ανανεώνει αισθητικά και αναβαθμίζει εξοπλιστικά το compact SUV της, με στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή εμπορική του πορεία.

Η δεύτερη γενιά του B-SUV της Renault αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας και μαζί με την πρώτη γενιά έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα στα δέκα χρόνια ζωής του.

Το ανανεωμένο Renault Captur δεύτερης γενιάς ενστερνίζεται την σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο στιλάτο και δυναμικό. Παράλληλα, εξακολουθεί να προσφέρει δυνατότητα επιλογής διχρωμίας για την εξατομίκευσή του.

Renault Captur
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι πολλοί καλοί χώροι προσφέρουν ευρυχωρία και πρακτικότητα, με την καμπίνα να διαθέτει πολλά εξοπλιστικά χαρακτηριστικά άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Τα υλικά που την αποτελούν δείχνουν από το πάνω ράφι, ενώ τα νέα εξοπλιστικά επίπεδα του εξασφαλίζουν έναν πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.

Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, το σύστημα πολυμέσων OpenR Link διαθέτει λογισμικό της Google (Android Auto 12), στοιχείο μοναδικό για την κατηγορία. Το νέο λογισμικό αναβαθμίζει την ασφάλεια και συνδυάζεται με ένα εμπλουτισμένο «πακέτο» συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Renault Captur

Η γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου Renault Captur δεύτερης γενιάς διατίθεται σε δύο εκδόσεις κινητήρα, μία με τον 1.000άρη TCe των 90 ίππων και μία υβριδική E-Tech με 145 ίππους. Και οι δύο εκδόσεις φέρουν νέα χαρακτηριστικά για βελτιωμένη απόδοση σε όλους τους τομείς, ενώ αλλαγές έχουμε στην ανάρτηση με νέα γεωμετρία και αμορτισέρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα επίπεδα εξοπλισμού που αποτελούν την γκάμα του ανανεωμένου Captur είναι τρία, Evolution, Techno και Esprit Alpine. Η έκδοση Evolution ξεχωρίζει από τους τροχούς 17 ιντσών και τα μαύρα ματ πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Η πλουσιότερη έκδοση Techno διαθέτει τροχούς 18 ιντσών και βαμμένα πλαστικά σε απόχρωση Gloss black, ενώ η σπορτίφ έκδοση Esprit Alpine ξεχωρίζει από τους σκουρόχρωμους λογότυπους, τα μαύρα διακοσμητικά πλαίσια των παραθύρων, τους τροχούς των 19 ιντσών, το αεροδυναμικό splitter και τις προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω σε χρώμα γκρι ματ.

Renault captur 2024 5

Η εκλεπτυσμένη εικόνα του αμαξώματος αντικατοπτρίζεται και στο εσωτερικό, χάρη στην πιο μοντέρνα εικόνα που προσδίδει το σύστημα πολυμέσων OpenR Link (10,4 ιντσών) και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών. Νέες είναι και οι ταπετσαρίες όλων των εκδόσεων, καθώς και οι διακοσμητικές φάσες τα ταμπλό και πάνελ θυρών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλαγή στους χώρους δεν υπάρχει, πράγμα που σημαίνει ότι διατηρεί την υψηλή ευρυχωρία που πρακτικότητα. Το συρόμενο κατά 16 εκ. πίσω κάθισμα φροντίζει για την δημιουργία μεγάλου χώρου αποσκευών, ανάλογα τις ανάγκες του οδηγού, φτάνοντας τα 536 λίτρα. Ταυτόχρονα, στην καμπίνα υπάρχουν χώροι για μικροαντικείμενα που φτάνουν τα 25 λίτρα (24,7 λίτρα).

Renault Captur 2024 7

Εκμεταλλευόμενο την εξέλιξη της τεχνολογίας, το ανανεωμένο Renault Captur διαθέτει 18 βοηθήματα τελευταίας γενιάς (ADAS) που χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα τη λειτουργία τους: ασφάλεια, οδήγηση και στάθμευση.

Το ανανεωμένο Renault Captur θα ξεκινήσει σχετικά άμεσα την εμπορική του διάθεση σε ορισμένες αγορές της Ευρώπης, με την ελληνική να το υποδέχεται το καλοκαίρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ