Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai Bayon

Hyundai Bayon 2024 1

Το compact SUV της Hyundai ανανεώθηκε αισθητικά και εμπλουτίστηκε εξοπλιστικά για να συνεχίσει την ανταγωνιστική εμπορική του πορεία.

Η Hyundai Motor παρουσίασε σήμερα το ανανεωμένο Bayon, το μοντέλο που την εκπροσωπεί στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία των B SUV.

Hyundai Bayon 2024 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδιαστικά, το ανανεωμένο Hyundai Bayon απέκτησε νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, φρέσκια μάσκα και νέα «φωτεινή» υπογραφή με LEDόμπαρα που ενώνει τα εμπρός φώτα (Seamless Horizon), χαρίζοντας του ένα πιο δυναμικό παρουσιαστικό. Την εικόνα συμπληρώνουν νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών.

Hyundai Bayon 2024 3

Η χρωματική παλέτα του νέου B SUV της Hyundai διαθέτει εννέα επιλογές, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων χρωμάτων: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic και Vibrant Blue Pearl. Προαιρετικά, διατίθεται και σε διχρωμία με μαύρη οροφή.

Hyundai Bayon 2024 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό, συναντάμε νέας σχεδίασης ταπετσαρίες και διακοσμητικές φάσες, ενώ αλλαγές συναντάμε και στον φωτισμό της καμπίνας που πλέον υποστηρίζεται μόνο από LED. Παράλληλα, υπάρχει και ατμοσφαιρικός φωτισμός διαφόρων χρωμάτων για να επιλέξει ο οδηγός αυτό που ταιριάζει στο γούστο του.

Hyundai Bayon 2024 5

Ο οδηγός του ανανεωμένου Hyundai Bayon λαμβάνει πληροφορία από πίνακα οργάνων με οθόνη LCD 4,2 ιντσών και ψυχαγωγείται από ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 10,25 ιντσών. Προαιρετικά, διατίθεται και ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 10,25 ιντσών που αλλάζει και σχεδιαστικό μοτίβο ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης, ενώ δεν απουσιάζει και η δυνατότητα επιλογής ενός αναβαθμισμένου ηχοσυστήματος (Bose) με 8 ηχεία (συμπεριλαμβανομένου ενός subwoofer).

Hyundai Bayon 2024 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξοπλιστικά, το ανανεωμένο Bayon διαθέτει την εμπλουτισμένη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων λειτουργία Junction Turning, η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει τα φρένα για να αποτρέψει μια σύγκρουση με ένα αντίθετα επερχόμενο αυτοκίνητο όταν στρίβει σε μια διασταύρωση, και το Smart Cruise Control (NSCC) που χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης για να προσαρμόζει την ταχύτητα αυτόνομα όταν οδηγείτε σε αυτοκινητόδρομο ή δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Hyundai Bayon 2024 8

Το ανανεωμένο Bayon διαθέτει μεταξύ άλλων και άλλα συστήματα, όπως το Leading Vehicle Departure Alert (LVDA), το οποίο ειδοποιεί τον οδηγό όταν το προπορευόμενο όχημα αρχίζει να κινείται προς τα εμπρός.

Η Hyundai δεν αναφέρει αλλαγές στην γκάμα κινητήρων, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρεται αποκλειστικά με βενζινοκινητήρες, σε εκδόσεις με ή χωρίς ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης 48V.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ