Επίσημη αποκάλυψη για το νέο Lada Vesta – Τι αλλάζει;

Lada Vesta

Η Lada παράλληλα με το ξεκίνημα της παραγωγής, αποκάλυψε σήμερα την ανανεωμένη γενιά του best-seller μικρού σεντάν και στέισον, Vesta.

Με το ανανεωμένο Vesta η Lada εκσυγχρονίζει το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της στη Ρωσία, το οποίο παρουσιάστηκε το 2015. Οι αλλαγές αφορούν στην πιο δυναμική εικόνα του αμαξώματος, αλλά και στην ενίσχυση των τεχνολογιών ασφαλείας του.

Ειδικά στο αμάξωμα, οι διαφοροποιήσεις έχουν να κάνουν με το τονισμένο εμπρόσθιο μέρος, που διαθέτει ασημί ενθέματα σε σήμα Χ να ξεκινούν από το εσωτερικό των επανασχεδιασμένων φώτων και να φθάνουν χαμηλά μέχρι τον προφυλακτήρα. Νέας σχεδίασης είναι και ο τελευταίος, όπως και η γρίλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lada Vesta

Αναβάθμιση υπάρχει και στο πεδίο των φώτων, αφού το Vesta διαθέτει πλέον πλήρως LED προβολείς τόσο στα κύρια εμπρόσθια φώτα του, όσο και στους προβολείς ομίχλης και στα πίσω φώτα.

Πιο σπορ σχεδίαση αποκτά ο πίσω προφυλακτήρας, ο οποίος φέρει πλέον δύο διακοσμητικές εξατμίσεις, ενώ η πόρτα του χώρου αποσκευών έχει και αυτή μια νέα σχεδίαση, μαζί με τα καινούργια γραφικά των φώτων. Οι εξωτερικές αλλαγές ολοκληρώνονται με τα νέα σχέδια των ζαντών σε διαστάσεις 16 και 17 ιντσών.

Lada Vesta
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, προς το παρόν η Lada δεν έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ή εικόνες για τις αλλαγές στο εσωτερικό του Vesta, που πάντως τονίζει ότι θα το κάνει λίγο αργότερα.

Ωστόσο, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις τεχνολογικές λύσεις του αυτοκινήτου και κυρίως στα συστήματα ασφαλείας. Ειδικότερα, υπάρχουν νέοι αισθητήρες στους προφυλακτήρες που επιτρέπουν την τοποθέτηση πιο προηγμένων συστημάτων στάθμευσης και παράλληλα, συστήματος που αναγνωρίζει όχημα στο λεγόμενο τυφλό σημείο.

Lada Vesta

Περισσότερα σε κάθε περίπτωση για το νέο Lada Vesta, όπως και το εάν θα υπάρχει αναβάθμιση και για τη γκάμα των κινητήρων του, θα γνωρίζουμε το αμέσως επόμενο διάστημα.

Lada Vesta
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ