Προσοχή μην τον επιχειρήσετε: Έκανε το Fiat Panda του κινούμενο πυροτέχνημα (video)

Fiat Panda κινούμενο πυροτέχνημα 2023

Η εορταστική διάθεση υπερίσχυσε της λογικής στην γειτονική Ιταλία με μια ομάδα νεαρών να «μετατρέπει» ένα Fiat Panda σε κινούμενο πυροτέχνημα.

Τα βεγγαλικά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των εορτασμών κατά την αλλαγή του χρόνου στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη.

Όση χαρά όμως μπορούν να φέρουν τα πυροτεχνήματα, άλλο τόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν, αν κατά τη χρήση τους δεν εφαρμόζονται οι βασικοί κανόνες ασφάλειας, οι οποίοι αφορούν τους χειριστές τους αλλά και φυσικά όλους τους παρευρισκόμενους.

Τελευταίο κακό παράδειγμα χρήσης πυροτεχνημάτων μας έρχεται από τη γειτονική Ιταλία. Εκεί μια ομάδα νεαρών αποφάσισε να μετατρέψει ένα Fiat Panda σε κινούμενο πυροτέχνημα, στερεώνοντας στην κεραία του ιταλικού αυτοκινήτου πόλης βεγγαλικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κίνδυνος τραυματισμού διερχόμενων πεζών αλλά και ανθρώπων που θα μπορούσαν να βρίσκονται σε κάποιο μπαλκόνι εκείνη τη στιγμή είναι κάτι παραπάνω από εμφανής αφού τα πυροτεχνήματα που έχουν τοποθετηθεί την οροφή του κινούμενου Panda και εκτοξεύονται ανεξέλεγκτα με μεγάλη ταχύτητα προς όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις προτού εκραγούν στον αέρα.

Μάλιστα ο οδηγός του Panda ξεκίνησε κάνοντας αναστροφή μπροστά από... βενζινάδικο και έπειτα συνέχισε την πορεία του ανενόχλητος με τα πυροτεχνήματα να εκτοξεύονται προς τις πολυκατοικίες που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του δρόμου.

Έπειτα από την ανάρτηση του video τις παραμονές τις Πρωτοχρονιάς σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι ιταλικές αρχές εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση για την ορθή χρήση βεγγαλικών κατά την εορταστική περίοδο. Από όσα γνωρίζουμε δεν υπήρξε ευτυχώς κάποιος τραυματισμός από την «εκρηκτική» πορεία του Fiat Panda, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ