Απίστευτος Τούρκος οδηγεί μισό αυτοκίνητο -Το άλλο μισό «χάθηκε» στον σεισμό

Μισό αυτοκίνητο Τουρκία

Η ζωή συνεχίζεται στην Τουρκία και ειδικότερα στην επαρχία Χατάι μετά τον καταστροφικό σεισμό της 6η Φεβρουαρίου, όπου ένας κάτοικος εντοπίστηκε να οδηγεί στον δρόμο το μισοκατεστραμμένο αυτοκίνητό του.

Τη μάχη τους ώστε να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και να περισώσουν ό,τι απέμεινε από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου δίνουν οι κάτοικοι της επαρχίας Χατάι.

Ένας από τους σεισμόπληκτους της συγκεκριμένης επαρχίας εμφανίστηκε να οδηγεί στους δρόμους με το αυτοκίνητό του, μολονότι αυτό είναι σχεδόν κατεστραμμένο.

Το video που ήρθε στο φως τη δημοσιότητας από τον άτυχο Τούρκο έκανε μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου, κάνοντας γνωστή την ιστορία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τούρκος-αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο που έχει μείνει στην κυριολεξία μισό, καταπλακώθηκε μετά τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.

Τυχερός στην ατυχία του, ο Τούρκος ναι μεν κατάφερε να ανασύρει το αυτοκίνητό του από τα χαλάσματα όχι όμως και να αποτρέψει τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή του.

Αυτό, βέβαια, δεν τον απέτρεψε από το να συνεχίσει να κινεί το αυτοκίνητό του στον δρόμο, μιας και το διαμέρισμα του κινητήρα δεν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Τουναντίον ένα μεγάλο μέρος του θαλάμου επιβατών… εξαϋλώθηκε με αποτέλεσμα το τουρκικής καταγωγής σεντάν να έχει μετατραπεί σε… μονοθέσιο και μάλιστα χωρίς οροφή.

Κι αν υπό κανονικές συνθήκες ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί στους δρόμους για τους προφανείς λόγους, μετά τον καταστροφικό σεισμό του Φεβρουαρίου και τα όσα ακολούθησαν, πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να σταματήσει τον άτυχο Τούρκο και να απαιτήσει την απόσυρση του αυτοκινήτου. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ