Ένας άνθρωπος του αυτοκινήτου δίπλα στον Χαρδαλιά -H σημαντική θέση που καταλαμβάνει στη νέα εποχή της Περιφέρειας Αττικής

Κωνσταντίνος Ιαβέρης Μαρκουίζος

Στη μάχη για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην πρωτεύουσα ρίχνεται ο Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος, αναλαμβάνοντας ένα κρίσιμο πόστο στην Περιφέρεια Αττικής.

Τους νέους χωρικούς και θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και τους Εντεταλμένους Συμβούλους, όρισε σήμερα με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Για θέματα Οδικής Ασφάλειας Υπεύθυνος Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας, Εντεταλμένος Σύμβουλος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος, ένας άνθρωπος από τον χώρο του αυτοκινήτου που έχει εντρυφήσει στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος είχε ενταχθεί ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών στον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», έχοντας ως κύριο μέλημα τη θωράκιση της ανθρώπινης ζωής και κυρίως των νέων παιδιών, μέσω της μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων.

Μετά την Ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλία, και των μελών του περιφερειακού συμβουλίου, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος δεν είχε κρύψει τη χαρά του που αποτελεί μέρος της προσπάθειας για έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και δεσμεύθηκε να συνεισφέρει θετικά για την ασφάλεια όλων των κατοίκων της Αττικής.

Στις προγραμματικές του εξαγγελίες είχε εστιάσει -μεταξύ άλλων- στην κατασκευή νέων οδικών αξόνων και στην αναβάθμιση των υφιστάμενων, στην ενίσχυση των γεφυρών της Αττικής, στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την αναβάθμιση της ασφάλειας, στην αναβάθμιση του Κέντρου Οδικής Κυκλοφορίας και στον εξωραϊσμό των πράσινων νησίδων.

Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος

Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου το 1975 στην Αθήνα (Κηφισιά). Είναι ιδρυτικό μέλος της πρώτης και πιο ολοκληρωμένης Σχολής Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς στη χώρα μας, η οποία δημιουργήθηκε το 1994.

Τα τελευταία 25 χρόνια, έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες δωρεάν ομιλίες και διαλέξεις, με αποδέκτες περισσότερους από 25.000 άτομα ετησίως, κυρίως νέα παιδιά.

Παράλληλα, έχει διαγράψει σημαντική πορεία ως οδηγός Αγώνων Αυτοκινήτου. Αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας το 1999, κατέκτησε 2 τίτλους στο πρώτο ολοκληρωμένο πρωτάθλημα που έλαβε μέρος το 1998, κατέκτησε 4 Πρωταθλήματα Ελλάδος F3 και 4 κύπελλα F3, ενώ έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε διεθνείς αγώνες (Monte Carlo, Acropolis, ELPA)

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, συμμετέχει σε τηλεοπτικές περιγραφές αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) ως σχολιαστής. Για 6 χρόνια είχε τον ίδιο ρόλο για το πρωτάθλημα της Formula 1 από την ΕΡΤ1.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ