Ο Elon Musk έγραψε στο Twitter ότι αγοράζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -Τι ισχύει τελικά

O Elon Musk είναι άστεγος. Ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη 2022

Ελπίδα σε χιλιάδες φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Elon Musk, μετά από μια ανάρτησή του στην οποία υποστήριζε ότι αγοράζει τον σύλλογο.

Συνήθως οι δηλώσεις του προκαλούν αίσθηση, αλλά και αντιδράσεις. Αυτή τη φορά, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ιδιοκτήτης της Tesla, έγραψε την Τρίτη στο Twitter ότι αγοράζει την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Manchester United, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες.

«Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω την αριστερή πτέρυγα του ρεπουμπλικανικού κόμματος και την δεξιά πτέρυγα των Δημοκρατικών», έγραψε ο Elon Musk και συνέχισε με τη δήλωση-«βόμβα» ότι «επίσης, αγοράζω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρακαλώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα της βόρειας Αγγλίας έχει περισσότερους από 32 εκατομμύρια ακολούθους στον κύριο λογαριασμό της στο Twitter και η συγκεκριμένη ανάρτηση συγκέντρωσε σχεδόν 370.000 «likes» στην πλατφόρμα μέσα σε τρεις ώρες.

Ο πάμπλουτος επιχειρηματίας έχει ιστορικό αντισυμβατικότητας και ανάρτησης -πολλές φορές- ασεβών tweets. Σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν άμεσα σαφές αν σκόπευε να επιδιώξει μια συμφωνία για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή αν η ανάρτησή του ήταν ειρωνική.

Στις πρώτες αντιδράσεις την Τρίτη, ορισμένοι χρήστες συνέκριναν σκωπτικά το τελευταίο tweet του Musk με την πορεία του στο Twitter ή φάνηκε να το θεωρούν απλώς ένα αστείο, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ελπίδα ότι ήταν αλήθεια.

Βέβαια, αφού δημιουργήθηκε ντόρος για μια ακόμη φορά γύρω από το όνομά του, ο Elon Musk με απάντηση σε σχόλιο χρήστη στο Twitter που τον ρωτούσε αν μιλάει σοβαρά, διέψευσε την ανακοίνωση ότι αγοράζει τους «κόκκινους διαβόλους».

«Όχι, ήταν ένα αστείο στο Twitter. Δεν αγοράζω κανέναν ποδοσφαιρικό σύλλογο», ανέφερε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ