Τι είναι το Giga Water Loop που ετοιμάζει ο Elon Musk -Ένα νέο κατασκευαστικό θαύμα

Tesla GIga Water Loop

Έναν οικολογικό παράδεισο, ο οποίος εκτός των άλλων θα αποτελέσει και το μεγαλύτερο συντριβάνι του πλανήτη, θα κατασκευάσει η Tesla στο Gigafactory του Τέξας.

Ένα ακόμα κατασκευαστικό θαύμα ετοιμάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ειδικότερα στον Austin του Τέξας, όπου ο Elon Musk και η Tesla πρόκειται να δημιουργήσουν στις εγκαταστάσεις τους ένα μικρό οικολογικό παράδεισο.

Το φιλόδοξο project του Elon Musk και της παρέας του ονομάζεται Giga Water Loop και παραπέμπει σε ένα τεραστίων διαστάσεων, το οποίο και θα αποτελέσει την υδάτινη καρδιά ενός οικολογικού πάρκου.

Tesla GIga Water Loop
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός ο οικολογικός παράδεισος πρόκειται να δημιουργηθεί στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Tesla στο Austin του Τέξας και θα είναι προσβάσιμος από το κοινό, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς θα διαδραματίζεται εκεί.

Ο λαλίστατος Elon Musk δεν θέλησε αυτήν τη φορά να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Giga Water Loop, περιγράφοντάς το ως πάρκο, όπου θα μπορεί κανείς να περπατήσει, να τρέξει ή κάνει ποδήλατο.

Tesla GIga Water Loop

Φήμες θέλουν λοιπόν το μεγαλύτερο συντριβάνι του πλανήτη να αποτελεί μια μονάδα ανακύκλωσης του νερού που χρησιμοποιείται στη μονάδα παραγωγής της Tesla στο Austin των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Με πρόσφατο το παράδειγμα του Sphere, ενός εντυπωσιακού πολυχώρου που δημιουργήθηκε στο Las Vegas προκαλώντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν τι ετοιμάζει ο Elon Musk στο Τέξας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ