Έλληνας αποκαλύπτει πώς να ξεθαμπώσεις τα φώτα του αυτοκινήτου σου με 0,5 ευρώ -Ποιο κόλπο χρησιμοποιεί

Θαμπωμένα φώτα στο αυτοκίνητο. Ποιο το πρόστιμο πότε χάνεις το δίπλωμα

Ένα προϊόν που βρίσκεται σε κάθε νοικοκυριό χρησιμοποιεί Έλληνας Youtuber προκειμένου να μετατρέψει σε καινούργια τα φώτα του αυτοκινήτου του.

Μια νέα καριέρα ανάμεσα στα προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου και δη εκείνων που προορίζονται για το γνωστό στους περισσότερους θάμπωμα των προβολέων έχει ξεκινήσει η οδοντόκρεμα, αυτό το προϊόν που βρίσκεται σε κάθε σπίτι φροντίζοντας για τη στοματική μας υγιεινή.

Δίχως, φυσικά, να συγκρίνεται με κάποιο εξειδικευμένο προϊόν ξεθαμπώματος των φανών ενός αυτοκινήτου, η οδοντόκρεμα υπηρετεί τον ρόλο της με αξιοπρέπεια, χαρίζοντάς με ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Την αποτελεσματικότητα της οδοντόκρεμας στο έργο ξεθαμπώματος των προβολέων εξετάζει ένας Έλληνας φίλος της αυτοκίνησης, δημοσιεύοντας το πείραμά του στο Tik Tok.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδικασία προβλέπει αρχικά τον καθαρισμό των φανών με ένα πανάκι με νερό, ώστε ν απομακρυνθεί η βρωμιά. Ακολουθεί η επάλειψη μια μεγάλης σχετικά ποσότητας οδοντόκρεμας στην επιφάνεια των προβολέων με ένα μαλακό ύφασμα (ο Tik Toker προτιμά τα δάκτυλά του) ώστε να μην προκαλέσουμε φθορά στο συνθετικό κρύσταλλο.

Στη συνέχεια ο Youtuber τρίβει την επιφάνεια των προβολέων με μια οδοντόβουρτσα, μετά ρίχνει νερό και τέλος απομακρύνει με ένα πανάκι την οδοντόκρεμα.

Στην περίπτωση μάλιστα που θεωρήσετε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας ακόμα και κάποιο τριβείο με ειδική επιφάνεια που προορίζεται για το γυάλισμα επιφανειών του αμαξώματος.

Αυτό που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι η χρήση τριβείου θα απατήσει τη μόνωση των τμημάτων του αμαξώματος που συνορεύουν με τους προβολείς, ενώ αν θέλουμε να παρατείνουμε τη διάρκεια της… διαύγειας, μπορούμε μετά το τέλος της διαδικασίας να περάσουμε με κερί γυαλίσματος το «κρύσταλλο» των προβολέων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάπως έτσι και με σχεδόν μηδενικό κόστος μπορείτε να εξασφαλίσετε καλύτερη ορατότητα και μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση, πριν καταλήξετε σε κάποιον επαγγελματία ώστε να αναλάβει την πλήρη αποκατάσταση ή ακόμα και την αντικατάσταση των προβολέων του αυτοκινήτου σας.

Δείτε το ίδιο πείραμα του "Kimona" πριν από δύο χρόνια

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ