Ελλείψεις σοκ -Κατασκευαστής ξέμεινε από χρώμα αμαξώματος

Lada παραγωγή

Ελλείψεις σε βασικές πρώτες ύλες εμφανίζοντας στις γραμμές παραγωγής της Lada, αναγκάζοντας τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία να περιορίσει ακόμα και τις επιλογές ως προς το χρώμα με το οποίο βάφει τα νέα μοντέλα της.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη Lada, η οποία πλέον αντιμετωπίζει ελλείψεις πρώτων υλών οι οποίες απειλούν τη συνέχιση της παραγωγικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία δεν διαθέτει πλέον τις απαραίτητες ύλες οι οποίες είναι απαραίτητες για τη βαφή των αμαξωμάτων των μοντέλων της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η έλλειψη αυτή έχει αναγκάσει τη Lada να περιορίσει την παλέτα της σε τρία χρώματα (άσπρο, μαύρο και σκούρο πράσινο), ευελπιστώντας ότι σύντομα θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lada χρώμα αμαξώματος

Βέβαια, αυτή δεν είναι η μοναδική έλλειψη που αντιμετωπίζει η Lada και ειδικότερα η AutoVAZ, καθώς απουσία των απαραίτητων ανταλλακτικών αναγκάστηκε να τροποποιήσει τον εξοπλιστικό κατάλογο των μοντέλων της, αφαιρώντας στοιχεία όπως το κεντρικό σύστημα κλειδώματος των κλειδαριών.

Σε αυτήν την περίπτωση, βέβαια, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μπορεί να παραγγείλει το στοιχείο του κεντρικού κλειδώματος των θυρών ως πρόσθετο αξεσουάρ, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί για τους προφανείς λόγους για το χρώμα του αμαξώματος.

Lada χρώμα αμαξώματος
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να συμβεί με την AutoVAΖ και τη Lada, οι Ρώσοι διατηρούν την αισιοδοξία τους αναφέροντας ότι το πρόβλημα της έλλειψης χρωμάτων θα λυθεί μέχρι τον Μάρτιο και οι παραγγελίες πρόκειται να εκτελεστούν έστω και με μια μικρή καθυστέρηση.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ρώσοι έχουν ήδη απευθυνθεί στην Κίνα ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε πρώτες ύλες και ανταλλακτικά, ωστόσο, ακόμα και η λύση αυτή μοιάζει να μην λειτουργεί, καθώς τα κενά στην εφοδιαστική αλυσίδα παραμένουν, θέτοντας σε κίνδυνο την παραγωγική διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ