Ελλάδα: Νέες θέσεις εργασίας για επαγγελματίες οδηγούς

ΚΤΕΛ Αττικής

Οι «ελλείψεις» επαγγελματιών οδηγών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και στην εγχώρια αγορά δημιουργούν νέες ευκαιρίες εργασίες για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των συγκοινωνιών και των μεταφορών.

Μέσω ανακοίνωσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα της καθώς και στην σελίδα της στο facebook, η εταιρεία ΚΤΕΛ Ν. Αττικής α.ε. αναζητά οδηγούς για στελέχωση διαφόρων θέσεων. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση διευκρινίζεται πως οι υποψήφιοι επαγγελματίες οδηγούς μπορούν να ενταχθούν είτε στις αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες, είτε σε σχολικά δρομολόγια.

κτελ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά, η εταιρεία αναφέρει: «Η ΚΤΕΛ Ν. Αττικής α.ε. αναζητά οδηγούς λεωφορείων, για την αστική συγκοινωνία της Αθήνας καθώς και για υπεραστική συγκοινωνία ή σχολικά δρομολόγια, με δίπλωμα κατηγορίας Δ΄ ή ΔΕ΄ και Π.Ε.Ι. λεωφορείου. Απαραίτητη προϋπόθεση το απολυτήριο λυκείου. Περιοχή Εργασίας: Θρακομακεδόνες – Ανθούσα – Κορωπί. Αποστολή Βιογραφικών: info@ktelattikis.gr».

ΚΤΕΛ

Τα ΚΤΕΛ Αττικής βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε μια αναπτυξιακή τροχιά, έχοντας υποδεχθεί στο στόλο των περίπου 140 οχημάτων, νέα σύγχρονα οχήματα. Η εταιρεία αποτελεί τον αποκλειστικό συγκοινωνιακό φορέα προς όλες τις υπεραστικές λεωφορειακές γραμμές του νομού Αττικής, καθώς και της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, όπου τα δρομολόγια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ν. Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ