Ελλάδα: Απόλυτη κυριαρχία της Peugeot στις δημοφιλέστερες κατηγορίες της αγοράς

Peugeot 2008 και 208

Την πρώτη θέση στις δύο σημαντικότερες κατηγορίες της ελληνικής αγοράς κατέκτησε η Peugeot τον Μάρτιο, πιστοποιώντας τη δυναμική την οποία διαθέτει η πολυδιάστατη γκάμα της.

Στην κορυφή των δημοφιλέστερων κατηγοριών της ελληνικής αγοράς (διατηρούν πάνω από το 50% των συνολικών πωλήσεων) βρέθηκε τον Μάρτιο η Peugeot, σημειώνοντας για πολλοστή φορά μια εντυπωσιακή επίδοση τόσο στις λιανικές όσο και στις εταιρικές πωλήσεις.

Η κυριαρχία των Γάλλων στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης φέρει την υπογραφή του Peugeot 208. Ενός αυτοκινήτου που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον εκθαμβωτικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής η οποία το τοποθετεί απέναντι στις premium προτάσεις του εν λόγω segment.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Peugeot 208

Στα παραπάνω χαρακτηριστικά προσθέστε τους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, την παρουσία μιας εξαιρετικής σε όλα τα επίπεδα ηλεκτροκίνητης έκδοσης, όπως άλλωστε και τον οδηγοκεντρικό προσανατολισμό όλων, ανεξαιρέτως, των διαμορφώσεων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Peugeot 208 αντιστοιχεί το 21,8% των συνολικών πωλήσεων που σημειώθηκαν τον Μάρτιο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης (Segment B). Το 208 πήρε την 1η θέση στις εταιρικές πωλήσεις της κατηγορίας με μερίδιο 25,0% και 2η θέση στις λιανικές πωλήσεις της κατηγορίας με μερίδιο 18,0%.

Δύσκολο έργο είχε και το Peugeot 2008 στην πολυπληθέστατη κατηγορία των μικρών SUVs, κερδίζοντας παρ’ όλα αυτά την πρώτη θέση με μερίδιο 10,34% και συνολικά 211 μονάδες. Το γαλλικό μοντέλο ήταν επίσης και πρώτο στις πωλήσεις λιανικής της κατηγορίας του με μερίδιο 11,5%.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2008

Το Peugeot 2008 εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο στην κατηγορία του, έχοντας κατακτήσει την κορυφή το 2021 και οδηγώντας την κούρσα και τη φετινή χρονιά.

Με πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel, γενναιόδωρους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, το Peugeot 2008 δεν περνά απαρατήρητο αποτελώντας, κατά γενική ομολογία, ένα από τα ελκυστικότερα δείγματα της κατηγορίας του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ