Ελλάδα: Έτσι κλέβουν αυτοκίνητο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

κλοπή αυτοκινήτου Ελλάδα

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές αυτοκινήτων στη χώρα μας, με τις συμμορίες να ολοκληρώνουν το έργο τους μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με τους οδηγούς να κοιμούνται με τον φόβο ότι θα ξυπνήσουν το πρωί και θα δουν το όχημά τους να έχει κάνει φτερά.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγους μήνες σε δρόμο της Νέας Φιλαδέλφειας, με το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA να παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από το modus operandi των ληστών.

Τα τρία μέλη της συμμορίας, φορώντας φούτερ και κουκούλες για την απόκρυψη των χαρακτηριστικών των προσώπων τους, πλησιάζουν ένα σταθμευμένο ΙΧ σε δρόμο της Νέας Φιλαδέλφειας και για λίγα λεπτά «χτενίζουν» την περιοχή, ενορχηστρώνοντας ταυτόχρονα το σχέδιο δράσης τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ένας άνδρας πλησιάζει το ΙΧ και επιχειρεί να ανοίξει την πόρτα του οδηγού. Μέσα σε μόλις 17 δευτερόλεπτα καταφέρνει να παραβιάσει τον μηχανισμό ασφαλείας και εισέρχεται στο όχημα.

Όσο παλεύει με τα καλώδια για να βάλει μπρος τον κινητήρα του ΙΧ, οι συνεργοί του σπρώχνουν το ΙΧ. Γρήγορα καταφέρνουν να απομακρυνθούν από το σημείο, ολοκληρώνοντας το έργο τους ανενόχλητοι.

Το επόμενο πρωί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου κατέβηκε για να πάει στη δουλειά του, αλλά το όχημα έλαμπε δια της απουσίας του.

«Ξύπνησα το πρωί της επόμενης μέρας και το αμάξι έλειπε. Νιώθεις ότι λείπει ένα κομμάτι της περιουσίας σου, γιατί είναι η περιουσία σου, έχεις δουλέψει για αυτό, έχεις ιδρώσει για αυτό. Πάνε στο αυτοκίνητο, σε κλάσματα δευτερολέπτου το ανοίγουν, το παίρνουν, το σπρώχνουν και φεύγουν. Ανενόχλητοι τελείως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του ΙΧ μιλώντας στο Live News.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρκετούς μήνες μετά τη κλοπή του, το αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί, με τον ιδιοκτήτη να επισημαίνει ότι πρόκειται για το δεύτερο όχημα που του αφαιρούν μέσα σε μια πενταετία.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ