Πάτησε Ελλάδα η BMW i7 των 544 ίππων -Οι πρώτες φωτογραφίες

BMW i7 Ελλάδα

Την έναρξη της διάθεσή της στην ελληνική αγορά σηματοδοτεί η παρουσία της BMW i7 στους δρόμους της χώρας, αποτελώντας τη δεδομένη χρονική στιγμή την κορυφαία ηλεκτρική πρόταση στην γκάμα των Βαυαρών.

Επί ελληνικού εδάφους πατά πλέον η BMW i7, η κορυφαία ηλεκτροκίνητη πρόταση στη σημερινή γκάμα της βαυαρικής φίρμας, και ένα από τα πλέον προηγμένα οχήματα στην κατηγορία των πολυτελών sedan.

H βαυαρική λιμουζίνα βρίσκεται στη χώρα μας και προσφέρεται στην έκδοση xDrive60, η οποία εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρας -έναν σε κάθε άξονα- αποδίδοντας συνδυαστικά 544 ίππους και 745 Nm ροπής.

BMW i7 Ελλάδα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος κρύβονται και οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου, ενεργειακής χωρητικότητας 101,7 kWh, οι οποίες εξασφαλίζουν αυτονομία 624 χιλιομέτρων.

Παρά το βάρος των 2,7 τόνων, η BMW i7 στην έκδοση των 544 ίππων επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα, πλαισιώνοντας το υψηλό τεχνολογικό προφίλ της με εκρηκτικές επιδόσεις.

BMW i7 Ελλάδα

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό της βαυαρικής μπερλίνας, αυτό που αναμφίβολα ξεχωρίζει η πανοραμική οθόνη BMW Theatre Screen της πίσω σειράς καθισμάτων, η διάσταση της οποίας φτάνει τις 31,3 ίντσες, μετατρέποντας το θάλαμο επιβατών του αυτοκινήτου σε κινηματογραφική αίθουσα.

BMW i7 Ελλάδα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέσα στους επόμενους μήνες την γκάμα του αυτοκινήτου στη χώρα μας θα συμπληρώσει η έκδοση M70 xDrive με μέγιστη απόδοση 600 ίππων και 1.000 Nm ροπής.

Η τιμή της BMW i7 στην ελληνική αγορά ξεκινά από τα 162.150 ευρώ, με τη συμβατική εκδοχή της Σειράς 7 να έχει αφετηρία τα 141.600 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ