Ελλάδα: Αυτοκίνητο παίρνει φωτιά μετά από drift (Video)

fotia autokinito drift

Στάχτη έγινε ένα αυτοκίνητο στη Λούτσα Αττικής, όταν ο οδηγός αποφάσισε να κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του πίσω από το τιμόνι.

Παρανάλωμα του πυρός έγινε κατά τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 25/5 ένα αυτοκίνητο στη Λούτσα, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Στο όχημα το οποίο εκδηλώθηκε φωτιά επενέβαιναν άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία έκαναν drift, ωθώντας το αυτοκίνητο στα άκρα του, όπως αναφέρεται σε δημοσίευση στην ομάδα «Τα νέα μας - Σπάτα & Αρτέμιδα» στο facebook.

Μετά από υπερθέρμανση των ελαστικών, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους νεαρούς να απομακρύνονται έντρομοι από το σημείο, όπου λίγο αργότερα έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, για την κατάσβεση της φωτιάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κανείς από τους νεαρούς δεν υπέστη κάποιον τραυματισμό, αλλά το όχημα μετατράπηκε… σε στάχτη.

Σημειώνεται ότι το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο, μιας και ανάλογα περιστατικά σημειώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων.

Στις συγκεκριμένες περίπτωσεις, η φωτιά που εκδηλώνεται στο αυτοκίνητο αποδίδεται στην επαφή των «πυρακτωμένων» ελαστικών με συνθετικά υλικά, όπως είναι οι θόλοι των τροχών.

Δείτε το βίντεο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ