Ελλάδα: Αυτοκίνητο με 656.000 χιλιόμετρα το πούλησαν για... καινούργιο

Γυρισμένα χιλιόμετρα

Πραγματικά «Black Friday» αποδείχθηκε η ημέρα που ο ανυποψίαστος επαγγελματίας αγόρασε σε άκρως δελεαστική τιμή το εισαγόμενο μεταχειρισμένο όχημα. 

Ένα ακόμη video από επαγγελματικό εισαγόμενο μεταχειρισμένο όχημα της Fiat αποδείχθηκε που αγόρασε κάποιος ανυποψίαστος επαγγελματίας δημοσίευσε ο γνωστός στο Carandmotor.gr τεχνικός συνεργείου που έχει το λογότυπο «Carhacker_gr» και βέβαια μας έχει δώσει την άδεια την αναπαραγωγής του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα στην αρχή του video έχει αναγράψει με μεγάλα γράμματα τον τίτλο Black Friday καθώς ο έλεγχος του οχήματος πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν την έναρξη της «Μαύρης Παρασκευής» και όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς ο ανυποψίαστος επαγγελματίας θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να «συνεφέρει» το «ταλαιπωρημένο» εισαγόμενο μεταχειρισμένο φορτηγάκι της Fiat που απέκτησε καθώς άλλα χιλιόμετρα αναγράφει το κοντέρ του και άλλα έχει διανύσει στην πραγματικότητα. Μάλιστα ο επιτήδειος έμπορος που πούλησε το συγκεκριμένο επαγγελματικό van μείωσε πάνω από 425.000 χλμ. τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος!

Χαρακτηριστικά όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο video του «Carhacker_gr» το κοντέρ του επαγγελματικού εισαγόμενου μεταχειρισμένου van της Fiat αναγράφει στο κοντέρ του 229.879 χλμ. Μόλις συνδέεται ο τεχνικός από το laptop της εταιρείας εμφανίζεται το ιστορικό ελέγχου του οχήματος με τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στις οποίες δίπλα αναγράφονται και τα διανυθέντα χιλιόμετρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί αποκαλύπτεται και η μεγάλη κομπίνα καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι το επαγγελματικό εισαγόμενο μεταχειρισμένο όχημα της Fiat έχει διανύσει πάνω από 656.000 χλμ. αντί για 229.879 χλμ. 

Επίσης στο τεχνικό ιστορικό του οχήματος αποκαλύπτεται ότι το οδόμετρο ανέγραφε 542.058 χλμ. στην τελευταία επανεγγραφή της μνήμης flash, 618.857 χλμ. κατά την ένδειξη απαιτούμενης αλλαγής λαδιών και 656.489 χλμ. κατά την αντικτάσταση της Μονάδας Ελέγχου του Κινητήρα.

Παράλληλα ο «Carhacker_gr» αναρωτιέται τι έγραφαν τα... Βουλγάρικα ΚΤΕΟ στα διανυθέντα χιλιόμετρα;

Δείτε το σχετικό video από τον «Carhacher_gr»

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ