Ενισχύονται οι έλεγχοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς -Στο στόχαστρο όσοι δεν χτυπούν εισιτήριο

eisitirio oasa prostimo elegktes

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών έχει στόχο τον δραστικό περιορισμό της εισιτηριοδιαφυγής.

Τέλος στην εισιτηριοδιαφυγή θέλει να βάλει ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Βασίλης Οικονόμου ώστε να επιτευχθούν υψηλές προδιαγραφές στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Οικονόμου πραγματοποίησε επίσκεψη στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ Αγ. Ι. Ρέντη, όπου συναντήθηκε με τους ελεγκτές κομίστρου με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ ΑΕ, Στέφανος Αγιάσογλου και ο Γενικός Διευθυντής Παραγωγής, Γιώργος Δρόσης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των ελεγκτών, αλλά και τη νέα κουλτούρα προσέγγισης των επιβατών, με σκοπό τον δραστικό περιορισμό της εισιτηριοδιαφυγής. Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους ελεγκτές και τόνισε τη δέσμευση της ηγεσίας του Υπουργείου να κάνει ό,τι απαιτείται για να διευκολυνθεί το έργο τους. Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας, της εξυπηρέτησης των πολιτών και η επίτευξη υψηλών προδιαγραφών στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου δήλωσε: «Η παρουσία μας στο αμαξοστάσιο του Ρέντη για άλλη μια φορά δηλώνει την αποφασιστικότητα μας, να εισάγουμε μία νέα κουλτούρα στη Δημόσια Συγκοινωνία, η οποία επικεντρώνεται τόσο στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πολιτών όσο και σε καλύτερες εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων. Η αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής στα λεωφορεία αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για την αποτελεσματικότητα των Δημόσιων Συγκοινωνιών και την οικονομική βιωσιμότητα του συστήματος. Βρισκόμαστε στο στάδιο ουσιαστικών αλλαγών για μία καλύτερη καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και την δημιουργία ενός φιλικότερου και αποδοτικότερου περιβάλλοντος για όλους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ