Έκρηξη στη Συγγρού: Τι να κάνω εάν έπαθε ζημιές το αυτοκίνητό μου

Έκρηξη Συγγρού

Η ισχυρή έκρηξη που έγινε πριν λίγη ώρα στη Λεωφόρο Συγγρού, είχε ως αποτέλεσμα να πάθουν ζημιές και πολλά αυτοκίνητα στους γύρω δρόμους. Τι πρέπει να κάνω για να αποζημιωθώ;

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί λίγο πριν τις 07:00 στην αρχή της Λεωφόρο Συγγρού, έπειτα από ισχυρότατη έκρηξη σε κτίριο που βρίσκεται πάνω στο δρόμο.

Το ωστικό κύμα έσπασε τα τζάμια και δημιούργησε σημαντικές ζημιές στα γύρω κτίρια, ενώ από αυτό ζημιές προκλήθηκαν και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αλλά και σε ένα ταξί που έτυχε να περνά εκείνη την ώρα από το δρόμο.

Έκρηξη Συγγρού ταξί
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι πρέπει λοιπόν να κάνουν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων για να αποζημιωθούν; Κατ’ αρχάς, εάν από την έκρηξη έχουν σπάσει μόνο τα τζάμια του κάθε αυτοκινήτου, τότε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να κάνει χρήση της κάλυψης Θραύσης κρυστάλλων από την οποία καλύπτεται πλήρως και χωρίς κάποιο κόστος, αντικαθιστώντας τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που οι ζημιές είναι πιο εκτεταμένες, τότε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει είτε με την απόδειξη επισκευής, εάν φτιάξει το αυτοκίνητο και πληρώσει την επισκευή, είτε με την προσφορά αποκατάστασης ανά χείρας, να διεκδικήσει αποζημίωση από τον υπαίτιο της ζημιάς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν ολοκληρώσει το πόρισμά της, θα καταδείξει και τον υπαίτιο της έκρηξης.

Έκρηξη Συγγρού ταξί

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ