Εντυπωσιακή έκρηξη φορτηγού που μετέφερε 12 τόνους αποσμητικών (videos)

Έκρηξη σε φορτηγό με αποσμητικά aerosol 2021 ΗΠΑ

Αν δεν έχετε δει πώς είναι να καίγονται 12 τόνοι γυναικείου αποσμητικού aerosol, τα videos που ακολουθούν θα σας... κατατοπίσουν.

Το περιστατικό έλαβε μέρος στην Oklahoma Των Ηνωμένων Πολιτειών τις πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου, σε σημείο στάθμευσης φορτηγών, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το φορτηγό που μετέφερε το ιδιαίτερα εύφλεκτο εμπόρευμα σταμάτησε σε αυτό το σημείο λόγω προβλήματος που αντιμετώπιζε ο οδηγός με τα φρένα του επικαθήμενου ρυμουλκούμενου. Κατά τη διάρκεια της στάσης, από την υπερθέρμανση του συστήματος πέδησης, τα ελαστικά έπιασαν φωτιά και ο οδηγός δεν κατάφερε να τη σβήσει παρά τη χρήση του πυροσβεστήρα που έφερε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έκρηξη σε φορτηγό με αποσμητικά aerosol 2021

Η φωτιά μεταφέρθηκε και στο επικαθήμενο ρυμουλκούμενο με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση των χιλιάδων μεταλλικών αποσμητικών που άρχισαν να εκρήγνυνται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και να εκτοξεύονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Μάλιστα, οι πυροσβέστες του οχήματος που κατέφθασε στο σημείο ανέφεραν ότι τα αποσμητικά άρχισαν να… βομβαρδίζουν το όχημά τους καθώς πλησίαζαν στο πάρκινκ.

Δύο οδηγοί φορτηγού κατάφεραν να απαθανατίσουν τις εκρήξεις, τις οποίες και μπορείτε να δείτε στα videos που ακολουθούν. Στο πρώτο μάλιστα φαίνεται ξεκάθαρα η… έναρξη των πυροτεχνημάτων, λίγο πριν ο οδηγός του φορτηγού παρατήσει το κινητό του για να απομακρυνθεί με ασφάλεια από το σημείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ