Απίστευτοι Ρουμάνοι: Έκλεψαν το πετρέλαιο από τα μηχανήματα που κατασκευάζουν το νέο αυτοκινητόδρομο της χώρας

Transilvania highway

Στη Ρουμανία οι κλέφτες καυσίμων δεν δίστασαν να κλέψουν πετρέλαιο ακόμη και από τα μηχανήματα που κατασκευάζουν το νέο αυτοκινητόδρομο της χώρας.

Ο νέος αυτοκινητόδρομος A3 που κατασκευάζεται στη Ρουμανία, θα συνδέσει την πρωτεύουσα Βουκουρέστι με την περιοχή της Τρανσυλβανίας, ενώ θα δώσει και πιο γρήγορη πρόσβαση στα σύνορα με την Ουγγαρία, λύνοντας έτσι ένα μεγάλο πρόβλημα στις μεταφορές της χώρας.

Κατά τη διάρκεια όμως των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου, ο υπεύθυνος ασφαλείας του δρόμου ειδοποίησε τις αρχές ότι στο διάστημα από 8 έως 16 Αυγούστου, από το ρεζερβουάρ των μηχανημάτων που κατασκευάζουν το δρόμο και που ήταν παρκαρισμένα έξω από την πόλη Sâncraiu Almaşului, άγνωστοι είχαν αφαιρέσει 880 λίτρα diesel καυσίμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρανσυλβανία

Η αστυνομία άμεσα προχώρησε σε έρευνα και τελικά, σε 3 διαφορετικά σπίτια της περιοχής, βρέθηκαν τα πλαστικά μπιτόνια που είχαν χρησιμοποιήσει οι κλέφτες για να μεταφέρουν το diesel από το ρεζερβουάρ των μηχανημάτων.

Οι αρχές συνέλαβαν 4 άντρες ηλικίας από 22 έως 29 ετών με την κατηγορία της κλοπής καυσίμων, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 7.500 λέι Ρουμανίας (περίπου 1.538 ευρώ).

Ευτυχώς και όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, η κλοπή των καυσίμων από τα μηχανήματα δεν είχε επιπτώσεις στην κατασκευή του δρόμου, ο οποίος αναμένεται να παραδοθεί σε τμήματα τα αμέσως επόμενα χρόνια και να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη 5ετία.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ