Απίστευτο: Έκλεψαν το αυτοκίνητο γυναίκας που γεννούσε στο μαιευτήριο

πάρκινγκ κλοπές αυτοκινήτων

«Φτερά» έκανε το αυτοκίνητο γυναίκας που βρισκόταν στο μαιευτήριο για τη γέννηση της κόρης της.

Ούτε οι νοσοκομειακές μονάδες γλιτώνουν από την ανεξέλεγκτη δράση των συμμοριών, οι οποίες «χτενίζουν» κάθε γωνιά των πόλεων, βάζοντας στο στόχαστρο σταθμευμένα ΙΧ.

Γυναίκα που βρισκόταν στο μαιευτήριο για τη γέννηση της κόρης της έμελλε να μείνει δίχως… αυτοκινητο, μιας και αυτό εκλάπη από το χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στην πόλη Κόβεντρι της Αγγλίας.

Ειδικότερα, την απουσία του οχήματος (σ.σ. ενός Ford Fiesta ST-3) διαπίστωσε ο σύζυγος της γυναίκας όταν κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Κόβεντρι, προκειμένου να επιστρέψει με το αυτοκίνητο για λίγα λέπτα στην οικία τους, σύμφωνα με το BBC.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ο άντρας βεβαιώθηκε ότι το Ford Fiesta ST-3 δεν βρισκόταν στη θέση του, έτρεξε πίσω στη γυναίκα του μεταφέροντάς της το δυσάρεστο μήνυμα.

 Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρι
Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρι

Σε δηλώσεις της σε ειδησεογραφικά Μέσα, η γυναίκα ανέφερε ότι η πρώτη της σκέψη ήταν ότι ήταν αδύνατο να απουσιάζει το αυτοκίνητο, πιστεύοντας ότι ο σύζυγός της απλά ήταν… ανήμπορος να το εντοπίσει.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που πραγματικά άκουγα. Μετά την οποία δυσπιστία, έπρεπε να πάω στην ασφάλεια, έχοντας ήπιες συσπάσεις, ώστε να υποβάλω αναφορά».

Το αίσθημα απογοήτευσης της γυναίκας, μάλιστα, ενέτεινε το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό της βρισκόταν το ολοκαίνουργιο κάθισμα της κορούλας της.Η αστυνομία καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, την ίδια ώρα που η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει ότι ο χώρος στάθμευσης εποπτεύεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ