Είναι αυτό το νέο Volkswagen ID.2, μεταμφιεσμένο;

Volkswagen ID.2All

Εκ πρώτης όψης μοιάζει με το νέο Volkswagen ID.3, από το πλάι όμως αντιλαμβάνεται κανείς ότι το αμάξωμα διαφέρει. Πόσο πιθανό είναι το εικονιζόμενο μοντέλο, να αφορά το μικρότερο στην γκάμα ηλεκτρικών της εταιρείας ID.2;

Αν οι υποθέσεις για τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες στο χιονισμένο σκηνικό ευσταθούν, τότε μιλάμε για το μελλοντικό, πιο compact διαστάσεων μοντέλο σε σχέση με το ID.3, που αναμένεται όχι πριν από το 2025. Ένα αρκετά προσιτό αυτοκίνητο, για τα σημερινά δεδομένα, μια που οι πληροφορίες λένε πως η τιμή του θα ξεκινά από τις 25.000 ευρώ.

Κοιτάζοντας προσεκτικά την εικόνα, διακρίνεται ξεκάθαρα το κοντύτερο μεταξόνιο, από το μέγεθος της πίσω πόρτας. Επίσης, παρατηρούμε ότι το hatchback αμάξωμα διατηρεί «φυσιολογική» απόσταση από το έδαφος και δεν μοιάζει αυξημένο. Σαν να πρόκειται για το ηλεκτρικό αδελφάκι του T-Cross. Μέχρι στιγμής όμως όλα αυτά είναι εικασίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες πάνε και έρχονται. Πρόκειται για το Volkswagen ID.2, ένα Golf ή την ηλεκτρική έκδοση του Polo; Αν και το όνομα δεν φαίνεται να έχει και τόση σημασία. Μπορεί να λέγεται και ID.Golf. Το σίγουρο είναι πάντως πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο, μήκους γύρω στα 4,25 μέτρα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα ΜΕΒ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ