Εγκλωβισμένο ασθενοφόρο στους δρόμους της Χαλκιδικής γίνεται viral -Οι ηρωικές προσπάθειες του οδηγού

asthenoforo ambulance anapoda

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα video από την ηρωική προσπάθεια ενός ασθενοφόρου να παρακάμψει την κίνηση στους δρόμους της Χαλκιδικής.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ένα ασθενοφόρο βρίσκει στον δρόμο του μποτιλιάρισμα και ο οδηγός του κάνει ό,τι μπορεί ώστε να απεγκλωβιστεί και φθάσει έγκαιρα στον προορισμό του.

Αυτή τη φορά η ιστορία διαδραματίστηκε στους δρόμους της Χαλκιδικής, οι οποίοι κατά τη θερινή περίοδο μποτιλιάρονται δοκιμάζοντας τα νεύρα και την υπομονή των οδηγών.

Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, ένα αθώο φαινομενικά μποτιλιάρισμα εν μέσω θέρους θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο οδηγός του ασθενοφόρου υπερέβαλε εαυτόν εξαντλώντας την εφευρετικότητά και αναζητώντας κάθε πιθανή διέξοδο ώστε καταφέρει να βγει από την κίνηση και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια του σύντομου video, το ασθενοφόρο αναγκάζεται να κινηθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ακόμα και πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα ώστε να καταφέρει να κερδίσει μερικά μέτρα τα οποία μπορούν να αποδειχθούν κρίσιμα.

Αρκετοί από τους οδηγούς, ανήμποροι να αντιδράσουν ή να αντιληφθούν την κρισιμότητα της κατάστασης δεν αντιδρούν ενώ άλλοι δημιουργούν μια λωρίδα διαφυγής για το ασθενοφόρο κάνοντας το έργο του οδηγού του πιο εύκολο.

Στην περιγραφή του video, αναφέρεται ότι το μποτιλιάρισμα τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα έφτανε τα 25 χιλιόμετρα, επιβάλλοντας στον οδηγό του ασθενοφόρου να πάρει αποφάσεις που μοιάζουν να μην έχουν λογική.

Ως γνωστόν, οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν και έκτακτα μέτρα, γεγονός που επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του εγκλωβισμένο ασθενοφόρου στους μποτιλιαρισμένους δρόμους της Χαλκιδικής.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ