Εγγύηση εφόρου ζωής σε αυτοκίνητο -Ποιος κατασκευαστής κάνει το πρώτο βήμα;

Cadillac Lyriq

Την καλή είδηση της ημέρας αποτελεί η πρόθεση κατασκευαστή να προσφέρει εγγύηση εφόρου ζωής στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της γκάμας, καταρρίπτοντας εν μια νυκτί τον μύθο περί αξιοπιστίας των EV.

Η Cadillac είναι έτοιμη να περάσει στην παραγωγή το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της ιστορίας της, κάτι που υπό άλλες συνθήκες ελάχιστα θα απασχολούσε τους κατοίκους αυτής της ηπείρου μετά και τη στρατηγική απόφαση της GM να απέχει από τα ευρωπαϊκά αυτοκινητικά δρώμενα.

Βέβαια, ακόμα και χωρίς τη φυσική παρουσία επί ευρωπαϊκού εδάφους, η Cadillac ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά του αυτοκινήτου μετά στην περίπτωση που κάνει πράξη την πρόθεσή της να προσφέρει στην πρώτη ηλεκτροκίνητη πρόταση της ιστορίας της εγγύηση εφόρου ζωής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο λόγος για το Lyriq, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το πρώτο ηλεκτρικό τετράτροχο το οποίο θα καλύπτεται από εγγύηση εφόρου ζωής και ταυτόχρονα θα προσφέρει στον ιδιοκτήτη τη δυνατότητα δωρεάν φόρτισης για τρία χρόνια.

Οι συγκεκριμένες παροχές αφορούν για την ώρα την κινεζική αγορά, όπου η Cadillac Lyric προσφέρεται ως Rugie και κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της GM στη Σαγκάη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κινεζική εκδοχή της Cadillac Lyric προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος με απόδοση 340 και 503 ίππων και με μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 100 kWh, εξασφαλίζοντας την άκρως εντυπωσιακή αυτονομία των 650 και των 600 χιλιομέτρων, αντιστοίχως.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ