Έγδυσαν ολοκαίνουργια Honda σε έκθεση αυτοκινήτου (Video)

Honda κλοπή

Στόχος των ληστών έγιναν τέσσερα ολοκαίνουργια Honda Civic σε αντιπροσωπεία της ιαπωνικής φίρμας στις Η.Π.Α., με τους αετονύχηδες να αποσπούν τους τροχούς των αυτοκινήτων.

Ένα ακόμα περιστατικό κλοπής σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με «θύματα» τέσσερα ολοκαίνουργια Honda Civic.

Τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα στον υπαίθριο χώρο parking της επιχείρησης γεγονός που αυτομάτως τα μετέτρεψε σε εύκολο στόχο.

Έτσι, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι αετονύχηδες προσέγγισαν τα οχήματα και αφαίρεσαν και τους τέσσερις τροχούς από αυτά, τοποθετώντας τα είτε στο έδαφος είτε σε ξύλινους τάκους.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή την επόμενη ημέρα των πρωί, όταν οι υπάλληλοι της έκθεσης αντίκρισαν τα τέσσερα ολοκαίνουργια Honda Civic χωρίς τροχούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρίνοντας από το video το οποίο κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν τους τροχούς των αυτοκινήτων, οι ληστές προκάλεσαν φθορές στο αμάξωμά τους αλλά και στα μηχανικά μέρη που ήρθαν σε επαφή με το οδόστρωμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. και τη διαλεύκανση της υπόθεση έχει αναλάβει οι αστυνομικές αρχές του Fairfax.

Η κλοπή των τροχών και μάλιστα από οχήματα τα οποία είναι σταθμευμένα σε επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων δεν σπανίζουν, καθώς παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και σε άλλες χώρες, όπως η Γερμανία.

Ακόμα και στη χώρα μας έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο της κλοπής επιμέρους τμημάτων του αμαξώματος και όχι ολόκληρου του αυτοκινήτου, καθώς με αυτόν τον τρόπο οι ληστές αποσπούν πιο εύκολα και γρήγορα τη λεία τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, η κλοπή των τροχών μπορεί να αποτραπεί με τη χρήση μπουλονιών ασφαλείας, τα οποία εμποδίζουν την αφαίρεση της ζάντας από όσους δεν διαθέτουν το απαιτούμενο εξάρτημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ