Έγδυσαν αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου -Έκλεψαν ακόμα και τις πόρτες (Video)

Range Rover

Ένα ακόμα περιστατικό κλοπής έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι όλο και περισσότερα αυτοκίνητα πέφτουν θύματα των σύγχρονων «κυνηγών κεφαλών», οι οποίοι αποσπούν λιγότερο ή περισσότερο πολύτιμα εξαρτήματα.

Θύμα των σύγχρονων «κυνηγών κεφαλών» έπεσε ένα πολυτελές SUV, το οποίο έμεινε «γυμνό» στη μέση του δρόμου, καθώς κάποιο φρόντισαν να αποσπάσουν τα περισσότερα επιμέρους τμήματα του αμαξώματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από συγκρότημα κατοικιών στο Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και είναι ενδεικτικό της νέας τάσης, η οποία θέλει τους αετονύχηδες να μην κλέβουν το όχημα αλλά να αφαιρούν επί τόπου ό,τι μπορούν.

Στην προκειμένη περίπτωση αφαίρεσαν ακόμα και μεταλλικά τμήματα του αμαξώματος, όπως τις τέσσερις πόρτες, τα μπροστινά φτερά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά οι σύγχρονοι «κυνηγοί κεφαλών» δεν αρκέστηκαν στα μεταλλικά πάνελ, συνεχίζονται απτόητοι το έργο τους, αφαιρώντας τα φωτιστικά σώματα, τους προφυλακτήρες καθώς και τη μάσκα του καλογυαλισμένου Range Rover Sport.

Κρίνοντας από το γεγονός ότι οι κλέφτες εγκατέλειψαν το σημείο χωρίς να αφήσουν το παραμικρό ίχνος, χωρίς να τραυματίσουν ότι απέμεινε από πολυτελές SUV και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, επιβεβαιώνει τον επαγγελματισμό τους, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία έδρασαν.

Πιθανότατα η κλοπή σημειώθηκε τις βραδινές ή τις πρώτες πρωινές ώρες και έγινε αντιληπτή το πρωί της Δευτέρας, όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θέλησε να το χρησιμοποιήσει για να μεταφερθεί στην εργασία του.

Η έκπληξη του τελευταίου, όταν αντιλήφθηκε τι πραγματικά είχε συμβεί ήταν μεγάλη, καθώς δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι ένα αυτοκίνητο, σταθμευμένο στον δρόμο, μπορεί να δεχθεί μια τέτοιου είδους επίθεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειώσουμε ότι ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί και στη χώρα μας, ενώ ένα από τα αγαπημένα εξαρτήματα των ληστών είναι οι τροχοί, όπως άλλωστε και τα φωτιστικά σώματα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ