Τέλος στις κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα -Μέσω κινητού η διαδικασία

ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης

Ξεχάστε την ταλαιπωρία με τις «ξυστές» κάρτες και το άγχος του προστίμου από τη Δημοτική Αστυνομία. Όλα, πλέον, γίνονται απλά μέσω του κινητού σου.

Η εφαρμογή «myAthensPass» του Δήμου Αθηναίων λύνει τα χέρια σε όσους επισκέπτονται το κέντρο της πόλης και επιθυμούν να σταθμεύσουν στις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης. Έτσι, με τη χρήση της τεχνολογίας, μπορείτε να κάνετε όλες τις διαδικασίες ηλεκτρονικά, να προγραμματίσετε τη στάθμευσή σας ή ακόμη και να ανανεώσετε την παραμονή σας χωρίς να μεταβείτε στο όχημα χρησιμοποιώντας μια από τις συμβατικές κάρτες. Ας δούμε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε.

Η νέα εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να μη χρησιμοποιείται πλέον τις συμβατικές παλιές κάρτες.
Η νέα εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να μη χρησιμοποιείται πλέον τις συμβατικές παλιές κάρτες.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγκατάσταση: Αναζητήστε το «myAthensPass» στο Play Store για συσκευές Android (http://bit.ly/googleplayMAP) ή στο App Store για συσκευές iOS (http://bit.ly/appstoreMAP) και εγκαταστήστε το στο smartphone.

Εγγραφή και είσοδος: Ακολουθήστε τις οδηγίες και συμπληρώστε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν, ώστε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας.

Προσθήκη κάρτας αγορών: Στο μενού «πορτοφόλι» εισάγετε τα στοιχεία της τραπεζικής σας κάρτας (debit, credit ή prepaid).

Αγορά εισιτηρίου: Αγοράστε το επιθυμητό ποσό (από 0,5 έως 20 ευρώ).

ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης

Ενεργοποίηση στάθμευσης: Εντοπίστε τη θέση σας στον χάρτη, επιλέξτε τον χρόνο στάθμευσης (30’ - 180’), εισάγετε τον αριθμό πινακίδας του οχήματός σας (ελληνική ή διεθνής) χωρίς κενό ή παύλα και ενεργοποιήστε τη στάθμευσή σας.

Ακριβώς 10’ πριν λήξει ο χρόνος στάθμευσης, θα ενημερωθείτε από την εφαρμογή με ειδοποίηση (notification), ώστε να τον ανανεώσετε με μία μόνο κίνηση, σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης είναι από Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 και το Σάββατο 09:00 - 16:00.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ