Τρομακτικό δυστύχημα στο Nurburgring. Ένας νεκρός και επτά τραυματίες

Nurburgring Crash

Η «πράσινη κόλαση» του Nurburgring επιβεβαίωσε τη φήμη της στερώντας τη ζωή ενός οδηγού και προκαλώντας τον τραυματισμό επτά ατόμων.

Το σκληρό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμα φορά η θρυλική πίστα του Nurburgring, στην οποία σημειώθηκε ένα δυστύχημα με την εμπλοκή τουλάχιστον δέκα οχημάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια Porsche 911 GT3 αντιμετώπισε ένα σοβαρό μηχανικό πρόβλημα. Ο οδηγός της εγκατέλειψε εγκαίρως την πίστα, ωστόσο, το ψυκτικό υγρό του κινητήρα είχε ήδη καταλάβει ένα μεγάλο μέρος  του οδοστρώματος.

Το αποτέλεσμα ήταν τα οχήματα που ακολουθούν να γλιστρούν πάνω στην άσφαλτο και οι οδηγοί τους να χάνουν τον έλεγχο. Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε ένας γερανός ώστε να απομακρύνει την Porsche 911. Ήταν η στιγμή που ο οδηγός ενός Mazda MX-5 έχανε το έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ταχύτητα πάνω στο γερανοφόρο όχημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Nurburgring Crash

Το ιαπωνικό roadster τυλίχθηκε στις φλόγες και ο 34χρονος οδηγός του έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του. Στο χειρότερο δυστύχημα που έχει σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στο Nurburgring ενεπλάκησαν δώδεκα οχήματα, μεταξύ των οποίων και δύο μοτοσικλέτες.

Ο τραγικός απολογισμός ήταν ένας νεκρός και τουλάχιστον πέντε σοβαρά τραυματίες, ενώ ακόμα δύο άτομα μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε κοντινό νοσοκομείο. Η πίστα του Nurburgring εκκενώθηκε και η κυκλοφορία σε αυτήν διεκόπη έως ότου απομακρυνθούν τα κατεστραμμένα οχήματα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ