Σπάνιοι τετράτροχοι θησαυροί βρέθηκαν μετά από χρόνια σε γκαράζ (Video)

Porsche Triumph Barn Fond Wales

Μια Porsche 911 και ένα Triumph TR6 έμειναν ακινητοποιημένα, αλλά όχι ξεχασμένα, σε ένα απομακρυσμένο αγρόκτημα στο βρετανικό Νότο. Και τώρα επανέρχονται στο φως.

Ο λόγος που έμειναν στην αποθήκη αλλά δεν ξεχάστηκαν ποτέ ήταν πως άνηκαν στον εκλιπόντα σύζυγό της Helen Corbett, που έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να τα απολαύσει όσο θα ήθελε. Η Porsche είναι μια 911 SC του 1978 και άνηκε αρχικά στον πεθερό της Helen - κι έπειτα στο σύζυγό της. Μετά το θάνατό του, η Helen κράτησε όλα τα αυθεντικά έγγραφα από το '78.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κι ενώ το γερμανικό sportscar δείχνει σε επιδιορθώσιμη κατάσταση, δεν ισχύει ακριβώς το ίδιο και για το Triumph TR6 της αποθήκης αυτής. Αυτό το είχε αγοράσει ο σύζυγος Corbett με την αποζημίωση της συνταξιοδότησής του, αλλά ατυχώς δεν κινήθηκε καθόλου από τότε που μπήκε σε αυτό το γκαράζ.

Ξεκινώντας με την αναστήλωση της Porsche, οι δημιουροί του καναλιού «The Late Brake Show» στο YouTube κατάφεραν με σχετική άνεση να ξεκολλήσουν τα φρένα, και να αντικαταστήσουν τα ελαστικά. Με ένα πλύσιμο το γερμανικό αυτοκίνητο αμέσως έδειξε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αλλά η λειτουργία του κινητήρα του ήταν ένα δυσκολότερο εγχείρημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σύζυγος της Helen φαίνεται πως προσπάθησε να κάνει ένα πρώτο Σέρβις στο αυτοκίνητο με φρέσκο λιπαντικό, ένα καινούριο φίλτρο και καινούρια μπουζί. Αλλά η εργασία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ - μέχρι τώρα. Με το Σέρβις αυτό ο κινητήρας δεν πήρε εμπρός, αλλά μάλλον το πρόβλημα ήταν η παντελής αδυναμία τροφοδοσίας καυσίμου.

Οι μηχανικοί προσπάθησαν να λύσουν προσωρινά το πρόβλημα παρακάμπτοντας το δοχείο καυσίμου, αλλά η λύση αυτή έβαλεν μεν μπροστά τον κινητήρα αλλά αδυνατούσε να τον κρατήσει στο ρελαντί.

Κατά συνέπεια, αυτή η σχεδόν πεντηκονταετής 911 θα χρειαστεί να πάει σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο της Porsche για να τοποθετηθεί καινούριο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου κι έτσι να επανέλθει πλήρως στη ζωή και στους δρόμους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ