Το «άγγιγμα» της Gazoo Racing στο Toyota GR 86

Toyota GR 86 Gazoo Racing

Το αγωνιστικό παρακλάδι της Toyota, η Gazoo Racing, παρουσίασε δύο μετατροπές του GR 86 με εργοστασιακά εξαρτήματα: την χαμηλότερων τόνων GR Parts και την περισσότερο κραυγαλέα GR Parts Concept.

Το εντυπωσιακό coupe GR 86 είναι μια ιδανική βάση για την εξέλιξη των προαιρετικών εξαρτημάτων μετατροπής της Gazoo Racing. Πέραν των αισθητικών και αεροδυναμικών εξαρτημάτων, η μετατροπή εμβαθύνει και στην ενίσχυση της ακαμψίας του αμαξώματος, αλλά και στην βελτίωση του κινητήρα, της ανάρτησης και των φρένων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινώντας από την αεροδυναμική: οι εντυπωσιακές προσθήκες της έκδοσης GR Parts Concept διακρίνονται από την εμπρός πτέρυγα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα και τα πλευρικά πτερύγιά του και απο τον αεραγωγό στο άνω μέρος της γρίλιας.

Στην ουρά έχει προστεθεί μια μεγάλων διαστάσεων πτέρυγα, η οποία συμβάλλει στην παραγωγή τεράστιας άντωσης για την πρόσφυση των πίσω τροχών σε συνεργασία με τον μεγάλο διαχύτη και με τα μικρά πτερύγια που εξέχουν από την απόληξη του δαπέδου.

Πέραν αυτών, η «κραυγαλέα» έκδοση μετατροπής του GR 86 διαθέτει και τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης -που σίγουρα θα κάνουν πιο «αγωνιστικό» τον ήχο των καυσαερίων-, καθώς και ειδικές αλουμινένιες ζάντες 19 ιντσών και πλευρικές ποδιές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πιο «ταπεινή» και χαμηλών τόνων έκδοση παραπέμπει, σύμφωνα με την Toyota, περισσότερο σε μια μετατροπή δρόμου, παρά πίστας. Και σε αυτήν διαπιστώνει κανείς την προσθήκη στοιχείων όπως οι πλευρικές ποδιές, οι αεραγωγοί του εμπρός προφυλακτήρα, ο τροποποιημένος πίσω προφυλακτήρας με επίσης τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, και οι ζάντες αλουμινιίου 19''.

Παράλληλα με τα παραπάνω, μέσω της βελτίωσης των συστημάτων εισαγωγής-εξαγωγής επιτυγχάνεται η αύξηση της ιπποδύναμης του κινητήρα του GR 86- ενώ διατίθεται και ειδικό kit βελτίωσης της ανάρτησης, και μεγαλύτερα φρένα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ