Αυτός είναι ο δρόμος που δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος -Γιατί έγινε viral

επικίνδυνος δρόμος στην κίνα

Μόνο με ταχύτητες «χελώνας» μπορούν οι οδηγοί να διασχίσουν έναν δρόμο στην Κίνα, ο οποίος απαιτεί περίτεχνες κινήσεις πίσω από το τιμόνι.

Κάθε δρόμος που αναρριχάται σε ένα βουνό φέρει το δικό του βαθμό δυσκολίας, απαιτώντας από τους οδηγούς να έχουν συνεχώς την προσοχή τους στο τιμόνι.

Καμιά, ωστόσο, ορεινή διαδρομή δεν κρίνεται τόσο επικίνδυνη όσο μία που βρίσκεται στον δήμο Τσονγκτσίνγκ της Κίνας, δεδομένου ότι τόσο η ανάβαση όσο και η κατάβαση απαιτούν από τους οδηγούς να προβούν σε περίτεχνους ελιγμούς. Διαφορετικά, ενέχει ο κίνδυνος να βρεθούν… στο κενό.

Σύμμαχος όσων πάρουν το ρίσκο να ανέβουν στον δρόμο, ο οποίος μοιάζει να είναι κατασκευασμένος ανάμεσα σε δύο βουνά, είναι το γεγονός ότι η κυκλοφορία δεν είναι έντονη και ως εκ τούτου έχουν άπλετο χρόνο προκειμένου να στρίψουν με ασφάλεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
επικίνδυνος δρόμος στην Κίνα

Σημειώνεται ότι ο δρόμος φαίνεται να είναι κατασκευασμένος από σκυρόδεμα και όχι από άσφαλτο.

Η συγκεκριμένη… τύπου ζικ ζακ διαδρομή έκανε τον γύρο του διαδικτύου στα τέλη του περασμένου έτους, μετά από μια ανάρτηση στο Twitter. Σε αυτή φαίνονται κάποια αυτοκίνητα να προσπαθούν να ανέβουν τον δρόμο, ενώ κινούνται με ρυθμούς… χελώνας.

Η ανάρτηση συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια με τους περισσότερους να επιδοκιμάζουν το κάλλος του δρόμου, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως αυτός δεν ενδείκνυται για τους άπειρους οδηγούς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας, μάλιστα, σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση ότι είναι καλύτερο να διασχίσεις τη διαδρομή με δίκυκλο και φυσικά να μην έχεις καταναλώσει αλκοόλ.

Ένας άλλος αναγνώρισε ότι ο δρόμος είναι ακατάλληλος για υψοφοβικούς, και εξέφρασε την ελπίδα του να... μη χρειαστεί ποτέ να τον επισκεφτεί.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ