Δημοσιογράφος μεταδίδει live ρεπορτάζ για επικίνδυνη διασταύρωση και γίνεται μπροστά του καραμπόλα –Δείτε το video

Ατύχημα

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη σε live μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης της Ρουμανίας, όταν 3 αυτοκίνητα τράκαραν τη στιγμή που δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ για την επικινδυνότητα της διασταύρωσης όπου κινούνταν.

Όλα συνέβησαν στη πόλη Πιάτρα Νέαμτ της Ρουμανίας, εκεί όπου η πρόσφατη κατάρρευση μιας κοντινής γέφυρας, είχε ως αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων από την εθνική οδό να διοχετεύεται μέσω της ήρεμης κατά τα άλλα πόλης στο βορειοανατολικό άκρο της χώρας.

Ωστόσο, μια από τις διασταυρώσεις όπου περνούν πλέον τα αυτοκίνητα έχει γίνει σημείο πολλών ατυχημάτων, αφού οι περισσότεροι οδηγοί δεν προσέχουν την πινακίδα «Στοπ» που υπάρχει στο σημείο, με αποτέλεσμα σχεδόν καθημερινά να γίνονται συγκρούσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την επικινδυνότητα του σημείου έσπευσε να καταγράψει σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης της Ρουμανίας, όμως τη στιγμή της live μετάδοσής του, έγινε και ο ίδιος μάρτυρας μιας σύγκρουσης 3 αυτοκινήτων.

Ευτυχώς, η ταχύτητα των τριών οχημάτων ήταν χαμηλή και πέρα από υλικές ζημιές δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, με τον δημοσιογράφο να σπεύδει για βοήθεια στους οδηγούς.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ