ΟΔΔΥ: Μετά τα αυτοκίνητα δημοπρασία και για σκάφη αναψυχής από 2.300 ευρώ

wellcraft 3300

Στις 2 Δεκεμβρίου ο ΟΔΔΥ πραγματοποιεί νέα δημοπρασία για σκάφη αναψυχής, με τις τιμές του να θεωρούνται ιδιαίτερα ελκυστικές με δεδομένο τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Τις προηγούμενες ημέρες διαβάσετε μέσα από τις σελίδες του carandmotor.gr τις πληροφορίες για τις τελευταίες δημοπρασίες αυτοκινήτων του ΟΔΔΥ οι οποίες περιελάμβαναν διάφορα είδη οχημάτων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές (SUV, επιβατικά, μοτοσικλέτες και επαγγελματικά οχήματα). Αυτή τη φορά, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού θα διενεργηθεί νέα δημοπρασία κατά την οποία θα βγουν προς πώληση 47 σκάφη αναψυχής διαφόρων ειδών (θαλαμηγοί, ιστιοφόρα, ταχύπλοα και άλλα).

Σύμφωνα με τους κανόνες των δημοπρασιών, οι προσφορές για να γίνουν δεκτές, πρέπει:

α) Για υλικά, πλωτά και εναέρια μέσα αξίας μέχρι 300€, να διαφέρουν η μία από την άλλη κατά το ποσό των 10 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

β) Για υλικά, πλωτά και εναέρια μέσα αξίας άνω των 300 ευρώ και μέχρι 3.000 ευρώ, να διαφέρουν η μία από την άλλη κατά το ποσό των 20 ευρώ.

γ) Για υλικά, πλωτά και εναέρια μέσα αξίας άνω των 3.000€, να διαφέρουν η μία από την άλλη κατά το ποσό των 50 ευρώ.

Η επιτροπή, κατά το χρόνο δημοπράτησης, μπορεί κατά την κρίση της να αναπροσαρμόσει σε οποιοδήποτε στάδιο το εύρος της προσφοράς.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες πλωτών είναι 20% της καθορισμένης τιμής εκκίνησης. Ο διακανονισμός του υπολοίπου 80% της τιμής πλειοδοσίας, γίνεται υποχρεωτικά μέσα σε τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της δημοπρασίας.

Ποια σκάφη αναψυχής ξεχωρίζουνιστιοφόρο

Μεταξύ των 47 πλωτών μέσων που θα πουληθούν ξεχωρίζουν αρκετές περιπτώσεις, οι τεχνικές προδιαγραφές των οποίων παρουσιάζουν εκ πρώτης όψεως αρκετό ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, ιδιαίτερα χαμηλή τιμή εκκίνησης παρουσιάζει ένα ιστιοφόρο 15,4 μέτρων στα 2.300 ευρώ, ένα φουσκωτό 8,65 μέτρων στα 8.000 ευρώ και πολλές περιπτώσεις μεγάλων σκαφών ακόμη. Σημειώνεται πως τα συγκεκριμένα πλωτά βρίσκονται σε κατά τόπους λιμεναρχεία σε διάφορα σημεία της χώρας.  

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των σκαφών

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ