Θύμα κλοπής γνωστός δημοσιογράφος -Άγνωστοι «έγδυσαν» το αυτοκίνητό του (φωτογραφίες)

toyota yaris giagtzoglou

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γνωστό παρουσιαστή της ΕΡΤ, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, μιας και οι σπείρες «χτύπησαν» το αυτοκίνητό του.

Θύμα των συμμορίων συνεχίζει να πέφτει το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, με στόχο την πώληση των εξαρτημάτων του στη μαύρη αγορά.

Μόλις λίγες μέρες μετά το άρθρο του carandmotor σχετικά με την έξαρση του φαινομένου αφαίρεσης εξαρτημάτων από τα Toyota Yaris, σημειώθηκε ένα ακόμα περιστατικό κλοπής.

Θύμα των συμμοριών που «χτενίζουν» την Αθήνα, αναζητώντας τη λεία τους, έπεσε ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαγτζόγλου, κάτοχος ενός Toyota Yaris τελευταίας γενιάς, το οποίο είχε παραλάβει στα μέσα Μαϊου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ βρέθηκε μπροστά από τη δυσάρεστη έκπληξη τις πρωϊνές ώρες της Τετάρτης, 26 Οκτωβρίου, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
κλοπή yaris δημοσιογράφου

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο πάρκιγνκ της οικίας του δημοσιογράφου, με τους δράστες να αφαιρούν μεταξύ άλλων πολλά από τα εξαρτήματα του μπροστινού μέρους του μικρού ιαπωνικού μοντέλου, συμπεριλαμβανομένου του προφυλακτήρα.

Όπως είχαμε αναφέρει στο πρόσφατο ρεπορτάζ μας, οι σπείρες έχουν βάλει στο στόχαστρο τα Yaris, μιας και αποτελούν τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της αγοράς.

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προχωρούν στην ολική κλοπή του οχήματος, αλλά αφαιρούν τα πολύτιμα εξαρτήματά του και στη συνέχεια διαθέτουν στην αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των ανταλλακτικών. 

κλοπή yaris δημοσιογράφου
Το Toyota Yaris του Δημήτρη Γιαγτζόγλου κατά την παραλαβή του
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι οι σπείρες δεν διστάζουν να «χτυπήσουν» ακόμα και τα Yaris που βρίσκονται σταθμευμένα σε πολυσύχναστα σημεία των αστικών κέντρων.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν τα δύο περιστατικά που σημειώθηκαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίλη, με τις συμμορίες να αφαιρούν τα ζαντολάστιχα από δύο Toyota Yaris στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στην στην Τσιμισκή, έξω από τη Χ.Α.Ν.Θ, όπως και έξω από τη Δ.Ε.Θ. όπου υπάρχει ισχυρή αστυνόμευση.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ