Διέρρευσε η νέα BMW M2

nea bmw m2

Το φως της δημοσιότητας είδαν κάποιες φωτογραφίες της νέας BMW M2, η οποία θα χρησιμοποιεί το μοτέρ της M4.

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη αποκάλυψη της νέας BMW Μ2, διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες του πανίσχυρου βαυαρικού μοντέλου, το οποίο θα πάρει θέση στην γκάμα κάτω από την Μ4.

Όπως περιμέναμε, η νέα M2 φέρει πολύ πιο «επιθετική» εμφάνιση από την «απλή» Σειρά 2, με πρωταγωνιστή στο μπροστινό μέρος τον πιο μεγάλο προφυλακτήρα και την ειδική μάσκα όπου δεσπόζει το λογότυπο "Μ2". Ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρας του μοντέλου τονίζεται και στο πίσω μέρος, με σήμα κατατεθέν την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη δυναμική υπόσταση του μοντέλου, επίσης, υποδηλώνουν τα φουσκωμένα φτερά, ενώ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η σελίδα Bimmerpost , η M2 «κάθεται» αρκετά χαμηλά στο έδαφος, λόγω της σπορ ανάρτησης.

Η νέα Μ2 αναμένεται εναγωνίως από τους οπαδούς της σπορ οδήγησης, μιας και χρησιμοποιεί τον κινητήρα (3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά) και τα κιβώτια ταχυτήτων της Μ4 σε ένα ελαφρύτερο πλαίσιο.

νέα bMW m2

Το μοτέρ φυσικά θα είναι ρυθμισμένο να αποδίδει ελαφρώς λιγότερους ίππους - περί τους 450 - αν και μπορεί αυτοί να αυξηθούν σε μια ενδεχόμενη έκδοση CSL, στα μέσα της τρέχουσας δεκαετίας.

νέα bMW m2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό θα ενσωματώνεται το νέο λογισμικό iDrive 8, με το set-up των οθονών να είναι παρόμοιο με αυτό των i4 και IX, που χρησιμοποιούν ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και κεντρική οθόνη 14,9 ιντσών.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας BMW M2 που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του San Luis Potosi, στο Μεξικό, θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου, για να ακολουθήσει το λανσάρισμα του μοντέλου (άνοιξη του 2023), αρχικά στις ΗΠΑ και ακολούθως στην Ευρώπη. Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ