Διάσημος YouTuber χαρίζει 26 ολοκαίνουργια Tesla

MrBeast Tesla giveaway 1

Ο λόγος που πραγματοποιεί αυτό το πλούσιο giveaway, 25 Model 3 και ένα CyberTruck, είναι τα γενέθλιά του.

Ο MrBeast είναι ένας από τους δημοφιλέστερους YouTuber στον πλανήτη με περισσότερους από 256 εκ. συνδρομητές και αυτή την περίοδο γίνεται 26 ετών και το γιορτάζει χαρίζοντας με κλήρωση 26 ολοκαίνουργια Tesla στους ακολούθους του.

Ο MrBeast είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις νεανικές ηλικίες και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στον κόσμο του διαδικτύου. Μάλιστα, τα βίντεο του «γράφουν» πολλά εκατομμύρια views, μιας και πέρα από διασκέδαση προσφέρει και κοινωνικό έργο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να γιορτάσει τα γενέθλιά του, ο κατά κόσμον Jimmy Donaldson, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια κλήρωση που θα δώσει τον αντίστοιχο αριθμό αυτοκινήτων και φυσικά θα του δημιουργήσει περιεχόμενο για το κανάλι του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο αναλυτικά, ο MrBeast θα χαρίσει μετά από κλήρωση 25 καινούργια Model 3 και ένα Cybertruck, αρκεί βέβαια να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να είστε κάτοικος Η.Π.Α., Αυστραλίας, Καναδά, Χιλής, Γαλλίας, Γερμανίας, Ινδίας, Ιαπωνίας, Μεξικού, Ν. Κορέας ή Ηνωμένου Βασιλείου.

Η διαδικασία έγινε γνωστή μέσω του λογαριασμού που έχει ο MrBeast στο Instagram, με τον εορτάζοντα να εμφανίζεται σε ένα χωράφι με τα 26 Tesla που έχει για την κλήρωση. Οι υποψήφιοι για τον διαγωνισμό θα επιλεγούν τυχαία και θα εμφανιστούν και στο αντίστοιχο βίντεο.

Ακόμα, ο MrBeast ανέφερε ότι η κλήρωση δεν χρηματοδοτείται από την Tesla και οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της παραλαβής του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή εάν θέλουν την αξία του σε χρήματα (39.000 δολάρια για το Model 3 και περίπου 65.000 δολάρια για το Cybertruck).

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ