Η διαφήμιση των Γερμανών με τις 6,5 εκ. προβολές σε έναν μήνα -Γιατί συγκίνησε τους πάντες

διαφήμιση ΒΜW

Με δεδομένο ότι ο χρόνος είναι ανίκητος, κάποια στιγμή θα έρθει η μέρα που θα πρέπει να ξεχάσουμε την οδήγηση. Πόσο εύκολη είναι, ωστόσο, αυτή η απόφαση.

Αδιαμφισβήτητα για τους περισσότερους η οδήγηση αποτελεί μία από τις απελευθερωτικές δραστηριότητες της ζωής, προσφέροντας μας, ανεξαρτησία, αυτοπεποίθηση και ξεγνοιασιά.

Όσο και αν αγαπάμε, ωστόσο, να καθόμαστε πίσω από το τιμόνι, θα έρθει η στιγμή που καλό θα είναι να ξεχάσουμε το αυτοκίνητό μας. Πρόκειται για μια διαδικασία που πολλές φορές είναι ιδιαίτερα επίπονη, όπως φαίνεται και σε μια διαφήμιση της BMW που μέσα σε λιγότερους μήνες έχει συγκεντρώσει πάνω από 6,3 εκατ. προβολές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
διαφήμιση BMW

Ο πόνος, ωστόσο, που επιφέρει το τέλος της οδήγησης, δεν είναι δυνατός να διαγράψει όλες τις όμορφες στιγμές.

Η διαφήμιση μας δείχνει την τρυφερή σχέση ενός πατέρα με το γιο του, όταν ο πρώτος αναγκάζεται λόγω ηλικίας, να παραδώσει το δίπλωμά του.

Είναι απλώς… ένα κομμάτι πλαστικό, λέει ο γιος, ρίχνοντας ένα κοφτό βλέμμα στον πατέρα του. Στη συνέχεια, βλέπουμε αναδρομές στο παρελθόν, όταν ο γιος παρέλαβε το δικό του δίπλωμα, αλλά και όταν εκείνος εκπαιδευόταν από τον ίδιο.

Προηγουμένως, με μια γλυκιά χειρονομία του έχει ζητήσει, αν θέλει, να αλλάξει θέση μαζί του, ώστε να οδηγήσει εκείνος. Τότε ο πατέρας αναπολεί παλαιότερες στιγμές, φέρνοντας στο νου του τις φορές που ο γιος του ως… «φρέσκος» οδηγός, ήταν φοβισμένος. Και όχι μόνο.

Όπως είχε πει και ο Jeremy Clarkson, είναι αυτό που δεν θα καταλάβουν ποτέ όσοι άνθρωποι, δεν έχουν αυτοκίνητο. Νομίζουν ότι πρόκειται μόνο για μερικές λαμαρίνες, λίγο γυαλί, καλώδια και καουτσούκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως αυτή η μάζα που ζυγίζει έναν τόνο και κάτι, είναι σαν μια ζωντανή οντότητα. Τη σχέση που αναπτύσσει ενίοτε ο ιδιοκτήτης με το τετράτροχό του, είναι κάτι πολύς κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί.

Απολαύστε λοιπόν την οδήγηση, όσο περισσότερο μπορείτε. Τηρώντας πάντα βέβαια τους κανόνες ασφαλείας. Δημιουργείστε αναμνήσεις, διότι θα έρθει για όλους μας στο μέλλον, η τελευταία φορά που θα κάτσουμε στη θέση του οδηγού.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ