Διάφανος κινητήρας γίνεται viral -Δείτε την απίστευη κατασκευή ενός Αμερικανού

Διάφανος V8 κινητήρας σε δράση video

Ένας Αμερικανός κατασκεύασε έναν πλήρως διάφανο V8 μοτέρ αποκαλύπτοντας τον τρόπο πώς λειτουργεί ο κινητήρας εσωτερικής καύσης.

Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης εξακολουθεί να γοητεύει αλλά και να «προβληματίζει» τους φίλους των τεσσάρων τροχών με τον τρόπο που λειτουργεί, ειδικά εκείνους που έχουν ξεκινήσει να ασχολούνται πρόσφατα με τα αυτοκίνητα και θέλουν να μάθουν περισσότερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κινητήρες εσωτερικής καύσης με διάφανα εξωτερικά μέρη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο παρελθόν σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτοντας τμηματικά το πώς λειτουργεί ένα θερμικό μοτέρ.

Στο κανάλι "SmarterEveryDay" στο Youtube, οι συντελεστές του ωστόσο βρήκαν έναν Αμερικανό που κατασκεύασε έναν πλήρως διάφανο V8 κινητήρα χρησιμοποιώντας μηχανικά μέρη (βαλβίδες, άξονες, τρόμπα λαδιού από έναν κανονικό μοτέρ που βρήκε άδοξο τέλος.

Ο εντυπωσιακός στην όψη κινητήρας φαίνεται να κατασκευάστηκε από τον Αμερικανό όχι μόνο γιατί απλά μπορούσε να το κάνει αλλά και για εκπαιδευτικούς σκοπούς αφού η διάφανη κεφαλή, το διάφανο μπλοκ και το επίσης διάφανο κάρτερ δίνουν τη δυνατότητα στον θεατή να δει σε δράση όλη τη… χορογραφία των κινούμενων μερών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο V8 κινητήρας δεν είναι πλήρως λειτουργικός αφού κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για το πλεξιγκλάς που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή των διάφανων μερών. Τα μέρη κινούνται με τη βοήθεια ενός μικρού ηλεκτρικού κινητήρα και στη θέση των μπουζί έχουν τοποθετηθεί led φωτάκια, τα οποία συγχρονίζονται με έναν πολύ έξυπνο τρόπο.

Όπως θα δείτε στο πολύ αναλυτικό video που ακολουθεί η λειτουργία ενός διάφανου V8 κινητήρα είναι άκρως εντυπωσιακή, ακόμη περισσότερο όταν σβήσουν τα φώτα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ