Δέντρο πέφτει 2 φορές πάνω σε πανάκριβη BMW και την καταστρέφει (Video)

BMW Σειρά 8

Διπλά άτυχη στάθηκε μια υπερπολυτελής BMW Σειρά 8 όταν το ίδιο δέντρο έπεσε με ορμή πάνω της όχι μία αλλά δύο φορές.

Το σκληρό πρόσωπο της μοίρας γνώρισε μια BMW Σειρά 8 Coupe η οποία βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από το ίδιο δέντρο όχι μία αλλά δύο φορές και να υποστεί σοβαρές, ενδεχομένως μη αναστρέψιμες ζημιές.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Αυγούστου στην πόλη Πιτέστι της Ρουμανίας, όταν ο κορμός ενός δέντρου έσπασε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει το γερμανικό sportscar το οποίο έχει σταθμεύσει ακριβώς από κάτω του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η περιπέτεια για την BMW Σειρά 8 Coupe και τον άτυχο ιδιοκτήτη της δεν σταμάτησε εδώ, καθώς στην προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις ώστε να απομακρύνουν από το αυτοκίνητο τον τεράστιο κορμό του δρόμου, για άγνωστο λόγο ο χειριστής του εκσκαφέα, ο οποίος συμμετείχε στον… απεγκλωβισμό έριξε για δεύτερη φορά τον κορμό πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες του βαυαρικού μοντέλου.

Τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία την οποία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα θελήσει να ξεχάσει πολύ γρήγορα, είτε αποκαθιστώντας τις ζημιές που προκλήθηκαν είτε αναζητώντας ένα νέο, πιο τυχερό τετράτροχο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ