Ελλάδα: Δείτε πώς κλέβουν τσάντες από αυτοκίνητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

κλοπή τσάντας από αυτοκίνητο

Με αστραπιαίες κινήσεις οι μακρυχέρηδες ανοίγουν μία από τις πίσω πόρτες του αυτοκινήτου και αφαιρούν την τσάντα.

Δεν έχουν τέλος οι κλοπές αντικειμένων μέσα από αυτοκίνητα, με τις σπείρες να «χτενίζουν» τους δρόμους, προκειμένου να αφαιρέσουν οτιδήποτε το οποίο θα τους αποφέρει κέρδος.

Στο στόχαστρο των συμμοριών δεν μπαίνουν μόνο τα σταθμευμένα ΙΧ, αλλά και όσα βρίσκονται εν κινήσει, και οι οδηγοί τους έχουν κάνει το λάθος να αφήσουν αντικείμενα μεγάλης αξίας εκτεθειμένα σε κοινή θέα.

Ενδεικτικό της δράσης των αετονύχηδων είναι ένα βίντεο από περιστατικό κλοπής που σημειώθηκε στο χωριό Τραπεζοντή στη Σπάρτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο άτομα νεαρής ηλικίας προσεγγίζουν αυτοκίνητο που δείχνει να προσπαθεί να σταθμεύσει, και με αστραπιαίες κινήσεις ανοίγουν μία από τις πίσω πόρτες, αφαιρώντας από τα πίσω καθίσματα μία τσάντα. Το «έργο» των δύο νεαρών ολοκληρώνεται σε κλάσματα του δευτερολέπτου, δίχως να αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στο άτομο που κάθεται πίσω από τιμόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλοπή έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (29/3), με θύμα μια γυναίκα που κατήγγειλε ότι μόλις είχε βγει από το σπίτι της έχοντας προηγουμένως τοποθετήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην τσάντα της προκειμένου να πληρώσει εργάτες.

Οι κλέφτες ήταν δύο ανήλικοι Ρομά που μένουν στην περιοχή, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν στην ταυτοποίηση και στη σύλληψή τους. Εντοπίστηκε και η τσάντα, αν και από τα 1.250 ευρώ που εμπεριείχε, βρέθηκαν μόλις τα 40.

Για την υπόθεση συνελήφθη και η 35χρονη μητέρα του ενός για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ