Δείτε LIVE το «1ο Συνέδριο Energy Save»

1ο Συνέδριο Energy Save

Στο κορυφαίο συνέδριο για το αυτοκίνητο και τις νέες τεχνολογίες γίνεται συζήτηση πάνω σε μια ποικιλία θεμάτων που αφορούν -μεταξύ άλλων- την ηλεκτροκίνηση, την οδική ασφάλεια και τις ενεργειακές προκλήσεις.

Σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 10.00 το πρωί ξεκίνησε το κορυφαίο συνέδριο που αφορά το αυτοκίνητο και τις νέες τεχνολογίες. Αυτό διεξάγεται στο πλαίσιο της μοναδικής ελληνικής έκθεσης αυτοκινήτου, «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» , στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Φάρος.

Χρήστος Σταϊκούρας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για το «1ο Συνέδριο Energy Save», που έχει ως κεντρικό θέμα τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, και με επιμέρους θεματικές ενότητες τις εξής:

  • Μείωση ενεργειακού αποτυπώματος
  • Η ενέργεια που χάνεται στο κυκλοφοριακό
  • Προώθηση της ηλεκτροκίνησης, υποδομές, δίκτυα, πρατήρια ενέργειας
  • Οδική ασφάλεια, μικροκινητικότητα
1ο Συνέδριο Energy Save

Ανάμεσα στους ομιλητές βρίσκονται εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων. Μεταξύ άλλων το παρών θα δώσουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, καθώς και η Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Γιώργος Βασιλάκης
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την παρουσία τους τιμούν το συνέδριο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), Γιώργος Βασιλάκης, στελέχη της εγχώριας και παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και οι σημαντικότεροι φορείς της αυτοκίνησης, ηλεκτροκίνησης και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών μετακίνησης.

1ο Συνέδριο Energy Save

Σημειώνεται ότι το “Panel 3” με θεματικές τον εξηλεκτρισμό των ταξί και των δημοσίων οχημάτων, την ανάπτυξη δικτύου φόρτισης και παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ, το κόστος φόρτισης/ταχυφόρτισης και την αποθήκευση ενέργειας σε μπαταρίες αυτοκινήτων έχει συντονιστή τον δημοσιογράφο του carandmotor.gr, Γιώργο Ανδρή.

Το carandmotor.gr, το Νο1 Μέσο Ενημέρωσης για το Αυτοκίνητο στην Ελλάδα, έχει δυναμική παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου, «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» διαθέτοντας το δικό του περίπτερο.

Δείτε LIVE το 1ο Συνέδριο Energy Save εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ