Νέα ειδική έκδοση Citroen C3 Aircross Rip Curl

Νέο Citroen c3 Aircross rip curl νέα έκδοση 2022

Για τρίτη φορά η Citroen συνεργάζεται με τη γνωστή στον κόσμο του surf Rip Curl για τη δημιουργία της νέας ομώνυμης ειδικής έκδοσης για το C3 Aircross που έρχεται με ξεχωριστές λεπτομέρειες και πλούσιο εξοπλισμό.

Για τους φίλους των θαλάσσιων σπορ και ακόμη περισσότερο του surfing, η νέα έκδοση Rip Curl για το Citroen C3 Aircross «δείχνει» το δρόμο προς τις παραλίες όλου του κόσμου, από τις οποίες φυσικά δεν απουσιάζουν ούτε οι ελληνικές. Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία η έμπνευση για τη νέα έκδοση προήρθε από το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας και αυτό τονίζεται στις λεπτομέρειες της. Να σημειωθεί ότι η συνεργασία των Γάλλων με της εταιρεία από την Αυστραλία αναφορικά με το C3 μετρά ήδη τέσσερα χρόνια ζωής καθώς ξεκίνησε το 2018 με την πρώτη ομώνυμη έκδοση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Citroen C3 Aircross Rip Curl ξεχωρίζει εξωτερικά από τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου των Γάλλων από τις μαύρες «diamond-cut» Origami ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών αλλά και το χρωματικό πακέτο «anodised blue» με το μπλε χρώμα να κάνει την εμφάνιση του στα καλύμματα των καθρεπτών και στους μικρούς αεραγωγούς χαμηλά τον εμπρός προφυλακτήρα.

Παράλληλα, οι πίσω πόρτες φέρουν το σήμα της Rip Curl, ενώ τα πίσω παράθυρα είναι φιμέ. Σε αυτή την έκδοση η οροφή είναι αποκλειστικά μαύρη με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τέσσερεις διαφορετικές επιλογές για το χρώμα του αμαξώματος τις Artense Grey (ανοιχτό γκρι), Platinum Grey (σκούρο γκρι), Perla Nera Black (μαύρο) και Polar White (λευκό), όλες μεταλλικές.

Νέο Citroen c3 Aircross rip curl νέα έκδοση 2022
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι διαφορές συνεχίζονται και στο εσωτερικό με την κλωστή για τις ραφές των επενδύσεων «Hello Chinor» των καθισμάτων Advanced Comfort να είναι χρώματος μπλε. Σύμφωνα με τη Citroen οι νέες επενδύσεις είναι από ένα τεχνικό ύφασμα το οποία απαντάται σε τεχνικό αθλητικό ρουχισμό και παπούτσια, ενώ το πάνω μέρος τους είναι από ένα νέο πλαστικοποιημένο ύφασμα που θυμίζει δέρμα. Σε αυτό το σημείο κάνει την εμφάνιση της και μια λωρίδα με tribal σχέδιο εμπνευσμένο από την παράδοση της Πολυνησίας. Τον δικό τους τόνο στο εσωτερικό δίνουν τέλος τα πατάκια που φέρουν το σήμα της γνωστής εταιρείας θαλάσσιων αθλητικών ειδών με τις ραφές τους να είναι επίσης μπλε χρώματος.

Εξοπλιστικά το C3 Aircross Rip Curl βασίζεται στην έκδοση Shine και στον εξοπλισμό του, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα υψηλού επιπέδου άνεσης καθίσματα Advanced Comfort με το έξτρα αφρώδες υψηλής πυκνότητας, η οθόνη αφής των εννέα ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, το head up display για τα μάτια του οδηγού, το ασύρματο σύστημα εισόδου και εκκίνησης του κινητήρα αλλά και η ασύρματη συσκευή φόρτισης smartphone.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση η νέα έκδοση RIp Curl του SUV των Γάλλων θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία στις αγορές τις Ευρώπης από τον επόμενο μήνα, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να γίνουν πραγματικότητα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Νέο Citroen c3 Aircross rip curl νέα έκδοση 2022

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ