«Όπου περνάει θα τρέμει η γη»: Η δήλωση σοκ του δημιουργού του ελληνικού supercar

Όταν περνάει θα τρέμει η γη. Δηλώσεις δημιουργού Chaos 2023

Ο δημιουργός του ελληνικού υπεραυτοκινήτου Chaos επανέρχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με νέες δηλώσεις κάνοντας λόγο για... σεισμό στο πέρασμα του ultracar των 3.000 ίππων.

Σεισμό πολλών… Ρίχτερ αναμένεται να προκαλεί στο πέρασμά του το ελληνικό ultracar Chaos των 3.000 ίππων που ετοιμάζει εδώ και χρόνια η Spyros Panopoulos Automotive (SPA).

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SPA, Σπύρος Πανόπουλος, έχει επιστρέψει τον τελευταίο καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την ομολογουμένως ιδιαίτερα αργή πρόοδο στην εξέλιξη του Chaos.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Chaos, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας προς τα τέλη του 2021, έπρεπε να είχε αποκαλυφθεί ολοκληρωμένο και… πραγματικό πριν από εννέα περίπου μήνες, παρουσία μάλιστα του Πρωθυπουργού της χώρας.

Προς το παρόν βέβαια το κοινό έχει δει μόνο ψηφιακές εικόνες του ελληνικού supercar, αλλά και μια σειρά από εξαρτήματα και περιφερειακά, τα περισσότερα από τα οποία έχουν δημιουργηθεί μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης και θα βρουν τον δρόμο τους στο Chaos.

Αυτή τη φορά ο δημιουργός του Chaos επανέρχεται με νέα ευχαριστήρια ανάρτηση στο Facebook αναπτερώνοντας παράλληλα εκ νέου το ηθικό των φίλων SPA για τις δυνατότητες του ελληνικού supercar, το οποίο θα μπορεί να κάνει τη γη να τρέμει.

Ο Σπύρος Πανόπουλος ανάρτησε σε story στο γνωστό κοινωνικό μέσο δικτύωσης τα εξής:

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε. Είναι πάρα πολλά και προσπαθώ να απαντώ σε όλους.

Θα ανταποδώσω την αγάπη σας με την δουλειά μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χώρος του αυτοκινήτου δεν έχει ξαναδεί κάτι αντίστοιχο.

Όπου περνάει θα τρέμει η γη.»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την τελευταία φράση έκλεισε ο ιδρυτής της SPA την ανάρτηση του για να τονίσει λογικά τον υπερβολικά δυνατό ήχο που θα απελευθερώνει το σύστημα εξαγωγής του supercar των 3.000 ίππων.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ