Βρέθηκαν κλεμμένα αυτοκίνητα αξίας 3 εκατομμυρίων

stolen classics

Μετά από πολύμηνη έρευνα των αρχών του Καναδά, η τοπική αστυνομία του Οντάριο, κατάφερε να βρει κλασσικά αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων κάποιων φορτηγών αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ανάμεσα στα 16 οχήματα, υπάρχει μια MK1 Corvette, ένα Ford F-1 και πολλά coupe της Ford. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Road & Truck, συνελήφθησαν ταυτόχρονα και δύο άτομα, υπεύθυνα για τις εν λόγω κλοπές, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι πλέον με το νόμο.

Η δε Global News ανέφερε πως οι έρευνες για το συγκεκριμένο δίδυμο είχαν ξεκινήσει από το 2023, ενώ το ένταλμα σύλληψής τους ήρθε στις 14 Μαΐου. Εντοπίστηκαν στο Stirling, μια αγροτική περιοχή 25 χιλιόμετρα βόρεια του Belleville και περίπου 450 χιλιόμετρα ανατολικά από την Lambton County.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
stolen classics b

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που κατασχέθηκαν είναι και όσα θεωρήθηκαν ως προϊόντα εγκληματικής ενέργειας. Αφού τους απαγγέλθηκαν όλες οι κατηγορίες που τους βαρύνουν (ο ένας από αυτούς και για απειλές), αφέθηκαν ελεύθεροι. Τα δύο «καλόπαιδα», που ευθύνονται για τις αξιόποινες αυτές πράξεις, αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο εντός του τρέχοντος έτους.

Ευτυχώς μετά από όλη αυτή την… περιπέτεια που πέρασαν, τα αυτοκίνητα δεν φαίνεται να έχουν υποστεί κάποιου είδους ζημιά. Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα επιστραφούν πάλι πίσω στους ιδιοκτήτες τους, ώστε να ξανακυκλοφορήσουν νόμιμα στον δρόμο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ