Ίδρυμα Μπότση: Βραβεύτηκε ο δημοσιογράφος του carandmotor Γιώργος Ανδρής

Γιώργος Ανδρής

Το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση τίμησε το δημοσιογράφο του carandmotor Γιώργο Ανδρή με το βραβείο του μηχανοκίνητου ρεπορτάζ.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ.Κωνσταντίνου Τασούλα, το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση απένειμε τα βραβεία για το 2025 στους κορυφαίους συναδέλφους του κλάδου. Μεταξύ των φετινών διακρίσεων, ο δημοσιογράφος του carandmotor.gr, Γιώργος Ανδρής, έλαβε το βραβείο σε μια λαμπρή τελετή με τους κορυφαίους εκπροσώπους της Πολιτείας και του Τύπου.

Μαχητικός, αέναος, διερευνητικός και πάνω από όλα με την εντιμότητα που τον χαρακτηρίζει, ο Γιώργος Ανδρής είναι δημοσιογράφος για σχεδόν 4 δεκαετίες στην τηλεόραση, σε μεγάλης κυκλοφορίας πανελλαδικά έντυπα και sites αυτοκινήτου. Με το ρεπορτάζ του έχει αναδείξει πολλές φορές προβλήματα του κλάδου αυτοκινήτου και δεν έχει διστάσει να τα βάλει με μεγάλα συμφέροντα χωρίς να υπολογίζει το προσωπικό και επαγγελματικό κόστος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα, το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Βας. Μπότση, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του Γιώργο Ανδρή στην ανάδειξη των θεμάτων που αφορούν την Αυτοκίνηση και την προαγωγή του μηχανοκίνητο ρεπορτάζ, του παρέδωσαν το φετινό βραβείο στο συγκεκριμένο τομέα, σαν επιβράβευση στην άσκηση των δημοσιογραφικών του καθηκόντων.

O Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας
O Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γιώργος Ανδρής
Γιώργος Ανδρής

Οι ομάδες του carandmotor.gr και του iefimerida.gr, στις οποίες συνεισφέρει καθημερινά ο Γιώργος Ανδρής με τη δημοσιογραφική του πένα, του εύχονται ακόμη περισσότερες επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία στα δύο του παιδιά που φέτος αποφοιτούν από δύο καταξιωμένα ΑΕΙ της χώρας μας.

Γιώργο μας συγχαρητήρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ