Βουλιαγμένη: Έστρωσαν καινούργια άσφαλτο και άφησαν την πινακίδα στη μέση του δρόμου

Πινακίδα στη μέση του δρόμου

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους όσοι κινούνται στην οδό Απόλλωνος στη Βουλιαγμένη, λόγω μιας πινακίδας που ξεφύτρωσε στη μέση του δρόμου.

Απίστευτο και όμως… ελληνικό είναι οι το θέαμα που αντικρίζουν όσοι κινούνται στον Αστέρα Βουλιαγμένης, μία από τις ομορφότερες παραλίες της Αττικής, που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες οι επιζητούν μια υψηλού επιπέδου εμπειρία χαλάρωσης.

Όπως μπορείτε να δείτε σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στo “Forum των 3Β” στο Facebook, στην οδό Απόλλωνος έγιναν εργασίες ασφαλτόστρωσης, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν διεκδικεί επ’ουδενί δάφνες ποιότητας, μιας και κάτι πήγε… τελείως λάθος.

Αυτό διότι τα συνεργεία που ανέλαβαν το έργο μάλλον αγνοούν ότι η θέση των πινακίδων οδικής σήμανσης δεν είναι στο οδόστρωμα, αλλά στο πεζοδρόμιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα, θα ήταν άδικο αν δεν αναγνωρίζαμε ότι με τη δεσπόζουσα παρουσία της συγκεκριμένης ρυθμιστικής πινακίδας (Ρ40) στη… μέση του δρόμου καθίσταται ιδιαίτερα σαφές στους οδηγούς ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.

Από την άλλη… διατηρούμε επιφυλάξεις για το αν η συγκεκριμένη θέση που καταλαμβάνει η πινακίδα βοηθά στην προάσπιση της οδικής ασφάλειας, πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος δρόμος είναι αρκετά στενός και κατά μήκος του διασταυρώνονται με μεγάλη συχνότητα τουριστικά λεωφορεία.

Παράλληλα, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να εγγυηθεί ότι η συγκεκριμένη πινακίδα είναι ευκρινώς ορατή κατά τις νυχτερινές ώρες, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των οδηγών.

Η εικόνα με την πινακίδα που έχει «ξεφυτρώσει» στην οδό Απόλλωνος, στη Βουλιαγμένη έχει προκαλέσει τη δυσανασχέτηση πολλών πολιτών. Μια μεγάλη μερίδα σχολίασε ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά επισήμανε ότι είναι αδιανόητο αυτά να εντοπίζονται πρώτα από τους πολίτες και όχι από τους υπεύθυνους των έργων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ