ΒMW X1 & BMW X2 με όφελος αγοράς

BMW X2

Η BMW Ελλάς κάνει προσφορές για τις X1 και X2 σε πακέτα εξοπλισμού και ολοκληρωμένη κάλυψη στις υπηρεσίες συντήρησης και οδικής προστασίας.

Με πλουσιότερα πακέτα εξοπλισμού, μεγάλες εκπτώσεις και ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης η BMW αναμορφώνει τις τιμές της για τα μοντέλα X1 και X2. Αναλυτικά προσφέρονται τα παρακάτω οφέλη για τα δύο μοντέλα:

Όφελος έως 12.500 ευρώ

Όφελος έως και €12.500 από τα πλούσια πακέτα εξοπλισμού xLine Advanced, Connected & Connected Advanced της BMW X1 και M Sport Advanced της BMW X2.

4,9% επιτόκιο και δόση 239 ευρώ/μήνα

Ευκολία απόκτησης με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services. Με 4,9% επιτόκιο, δόση €239/μήνα και 4 χρόνια άτοκη ασφάλιση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

10 χρόνια Mobile Care

Το BMW Mobile Care φροντίζει στις έκτακτες περιπτώσεις ώστε ο οδηγός μιας BMW να απολαμβάνει την οδήγηση, την ασφάλεια και την άνεση σε κορυφαίο επίπεδο. Με την απόκτηση της BMW X1 ή BMW X2 οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες οδικής προστασίας για 2 χρόνια οι οποίες μπορούν να ανανεωθούν αυτόματα έως και 10 χρόνια (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

5 χρόνια BMW Service Deals

Μαζί με την BMW X1 ή BMW X2, διατίθεται προαιρετικά το πρόγραμμα συντήρησης BMW Service Inclusive σε προνομιακή τιμή για τα επόμενα 5 χρόνια προσφέροντας ξεγνοιασιά από τα έξοδα συντήρησης, επιθεώρησης ή και αντικατάστασης των αναλώσιμων υλικών. (Αφορά προνομιακές τιμές στο πακέτο BMW Service Inclusive 5/100 (5 έτη ή 100.000 χλμ.) για νέες παραγγελίες BMW X1 & BMW X2).

3 χρόνια ασφάλεια ελαστικών

Με την αγορά της νέας BMW X1 ή BMW Χ2, παρέχεται δωρεάν ασφάλιση ελαστικών για 36 μήνες από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ